Startsidan      Kontakta mig     

håll tummarna

Nu ska jag gå och lägga mig!
Ni får hålla tummarna för mig och indie imorgon!

God natt! <3


gammbild :)

Tillbaka i själevad!

Idag är man faktiskt fräsch trotts gårdagen, känns riktigt bra. Ha bara varit lite smått illa mående men inget mer. Hade iallafall kul igår, de va mycket folk! Men nu tror jag att festande får ha en paus, inge mer nu på ett tag. Mamma ringde mig klockan tolv idag då jag fortfarande låg i sängen, hon var påväg att hämta mig så de var bara att ta på sig kläder och packa. Känns så skönt att inte ha kastat bort hela dagen!

Vid fyra tiden tänker jag fara till indie å köra hon lugnt, sen ska hon få en dusch och massa ompyssling så hon är snygg imorgon! Sen ska jag packa lite mer och fixa vagnen. Längtar så grymt mycket tills imorgon! Kommer att starta i lopp 1 och 5! Har längtat efter detta så länge nu!

Ska göra lite skolarbete nu, tjing!


:)

Nu är man hos robin igen, härligt! Uppdaterade ingenting igår för han kom till mig på kvällen. På dagen var jag i stallet, hade ledar/skötarträff. Indie blev igenom kollad, allting var riktigt bra! Men ja hittade skavsår på båda karlederna bak, men annars va hon riktigt fin.
Funderar på att he på hon tåvikter istället för att hon ska ha bootsen, eftersom att hon ha fått skav nu av dom så kommer de antagligen tillbaka om vi fortsätter att ha dom. Hoppas att skavet hinner läka tills på söndag, för de kan ha varit en utav anledningarna till att hon hoppa så mkt i onsdags. Men ha de inte läkt så kanske jag kör utan, gör en liten chansning! Hellre de än att hon ska få mer skav, uscha!

Efter stallet så for jag hem och duschade å sånnt, drog te stan å såg på bio med robin,hans pappa å robins brorsa. Va typ en krigsfilm, kommer inte ihåg vad den hette men den handlade om att LA invaderades av utomjordingar som skulle ta vårat vatten. Helt okej var den! Efter det så for vi hem, jag lagade typ en kycklinggryta med jordnötssås MUMS!

Idag så har vi strosat runt på stan, letade skor! Men det blev inget köp. Sen handlade vi inför ikväll och sen tog vi bussen hit!

Nä de va lite kort om de här dagarna!

jag lever idag

Åh äntligen börjar den här dagen leda mot sitt slut, har varit jobbig men rolig samtidigt. Igår vare ju ferre med matilda,madde,carro,lollo,dennis,linda,sara och malin. Kul varne men slutade mindre bra. Synd!
Gick och la oss typ 4. Och idag har man bara legat och degat i sängen för man har ju inte mått toppen direkt. Feefan, idiot man är alltså. Men vi klev upp till slut, och sen gick hela gänget till ica å köpte pommes. Sen for vi å städa upp de vi stökat ner och efter det så käka vi å sånnt.

Men då jag mådde bra igen så for man till stallet. Indie har fått sig ett intervallpass. De gick inte så värst super bra, hade inge sällskap och underlaget var bajs. På vissa ställen vare ju värsta berg-och-dalbanan! Så lite galopper blev det. Tiderna blev olika, 1.10/500m blev den snabbaste. Gick på rätt så bra idag endå, duktig som hon är! Imorgon ska jag skritta hon lite lugnt och bara pyssla med hon lite. Sen på kvällen kommer min älskling hit kanske, JAG ska bjuda på middag! Haha, har aldrig lagat maten sen jag träffa robin. Han har alltid fått laga lunch och middag, hihi vilken kock man har fått!

Nu ska jag göra något som jag längtat efter hela dagen! Nämligen att hoppa in i duschen, åh va skönt! Känner mig så ofräsch just nu, inte så konstigt haha. Efter det ska jag göra mig klar för sängen, sen sovaaa <3 Fast innan ja somnar så ska jag ringa min älskling såklart ;)

Tack för gårdagen/dagen alla som var med, måste göras om alltså! Har inte haft så kul på länge <3

hästar!

Alltså fatta va slapp den här dagen ha varit. Jag har verkligen inte gjort mycket, bara latat mig!
Nästan hela dagen så har man suttit och kollat på ponnysar som är till salu. Men alla som jag tycker är intressanta ska bo så jäkla långt ifrån mig bara, varför ska de va så? XD Men det kommer inte att stoppa mig ;) Har redan planer på att åka och kolla på en nu framöver, redan snackat med far min och han tycker att de låter som en bra idé! Så vi får se om det blir av!

Nu ska jag snart bege mig ut och träffa mina favoriter! woho <3 :D

-

God morgon
Blev inge solänget för mig idag, vaknade klockan sju och kände mig inte riktigt bra i halsen. Då äre lika bra man stanna hemma för jag har ingen lust att bli sjuk! Men nu så känns halsen bra, tror den är så där "morgon jävlig" Brukar va så ibland. Men hade inget viktigt att göra på solänget endå, skulle va med på en aktivitetsdag bara.

Såå vad fan ska man göra idag då? Efter pappa har jobbat så ska han skjutsa mig till ett ställe där jag ska köpa en present till robin. Säger inte vars eller vad det är, vet inte om han läser min blogg! Så det är bäst att vara på den säkra sidan ;)

solänget imorgon!

Nä nu ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt!

Sov gott! <3

trav,hundvakt å glass!

sitter i sängen med datorn i knät å nördar! Ha varit på solänget idag, kikat på första lunchtravet för i år. Det var riktigt härligt, bra väder å fina hästar. Efter att man tillbringat några timmar där så bar det av till stan för brorsan skulle köpa skor. Så jag och pappa satt utanför oskargallerian med varsin glass i handen, gött varne! Godaste glassen på länge, köpte från den där nya glassbaren i OG. Dyrt men satan så gott!
Efter man slukat den så for man hem, käka å satte sig framför min älskade vita mini dator haha.

Har dessutom varit hundvakt åt sötaste pilen! Han har varit ett riktigt yrväder hela dagen så han var ganska trött nu på eftermiddagen. Alltså jag fullkommligt älskar den här hunden, super härlig är han!



En trött hund! Var omöjligt att få bild på han med öppna ögon, haha på den här bilden ser han bara förbannad ut XD


MM GLASS! Ignorera min cpfula tumnagel, blev ett jack i den igår så klippte bort hela skiten. Råkade klippa för långt ner, aj aj!

gårdagen

Hej på er
skrev ingenting igår för jag var så himla trött och dessutom så kom brorsan på besök på kvällen.
Hatar verkligen att skriva på den här datorn men ska göra ett försök (det är robins bärbara, shift knappen är mega liten och jag lyckas alltid att komma åt uppåt knappen! Dessutom är tangentbordet vågit, sjukt störande!)
Iallafall så hade jag stallet på morgonen, sen så var man med i ett provlopp. Värmde indie ordentligt och det var bra för henne, inte ett dugg överhet i loppet, alledes lagom var hon! Var inget märkvärdigt provlopp, gick väldigt lugnt oxå för en shettis var med så vi körde i klunga, vore ju oschysst om shettisen hade fått sprungit själv haha. Efter det så for jag hem, åt och tog de lugnt sen for ja till stallet igen och tog in hästarna vid 18.00/19.00 typ. Efter de kom brorsan å hans tjej :P

Såå de va lite kort om gårdagen, idag ha man jobbat å nu är man hos älskling! <33 orkar fan inte skriva mer nu alltså, håller på att få nå fel snart på tangentbordet! Aja hörs då jag har en annan dator kanske haha :P

Imponerad!

Är riktigt imponerad på Umåker, anmälningarna till 1 maj var i torsdags på morgonen. Kollade på ponnytrav.ifokus.se 17.00 samma dag och såg att listorna va ute! Shiit va fort de gick, tror de här är rekord! Brukar ta lång tid innan dom lägger ut startlistorna. Men iallafall så kom indie med i båda propparna som vi anmält till, lopp 1 och 5, niicee ;) Längtar så grymt mycket!

Nä nu ska jag nog ta och göra mig redo för john blund. Ska upp tidigt för att fara till stallet och släppa ut små pluttarna å fixa i stallet.

god natt på er <3

<33

1 år och 4 månader med älsklingen idag!

Kan uttrycka mina känslor för dig i tre ord, jag älskar dig! <3

varit hos baby!

Hej!
Sitter just nu i soffan och ser på talang och har väldigt tråkigt faktiskt. Igår var jag hos min underbara älskling! Fick åka traktor med han för han skulle hämta en harv, kändes så mysigt! Fick riktiga sommarkänslor. Efter det så for vi till jesper, vi tog gräsklipparen dit bara för att haha! Jag fick åka på ett släp som robin hade lagat däcken på, men den lagningen höll inte länge XD Jag och robin kan ba få för oss mongo ideér, som te.x idag så lackade vi om den i silver. Den blev jäkligt cool alltså haha. Ja menar, hur många äre som får för sig att lacka om en gräsklippare? Inte många kan jag tro! Vi waxade den dessutom haha. Hej inge liiiv? XD haha ibland ha man inte de. Iallafall, hos jesper spelade vi och såg på film, sen for vi hem och mös<3

Idag så och låg i sängen å myste på morgonen, klev upp och såg på tv å sen gick vi ut och fick tråkigt så vi lackade om gräsklipparen i svart, haha men det blev fail så fick ta silver. Gjorde go lunch, grillade! namnam!
Sen va vi på studsmattan å hoppade, och jag hatar att hoppa 2 på studsmattor för jag flyger typ 3m upp i luften och halkar hela tiden, och robin tyckte självklart att de va skit kul och bara jävlades med mig haha. Men sen blev han snäll igen hihi ;)

Efter det så kom pappa och hämtade mig, vi for på ica och hemmakväll. Sen for ja te stallet å kikade på hur indie gått på kurserna i veckan, hon ha gått ganska mkt å inte gått någon konbana utan hon ha faktiskt blivit körd ordentligt dom här 3 senaste dagarna. Så idag fick hon vila!




LOV!

äntligen loooov! Så otroligt skönt. Idag äre en annorlunda onsdag, ska inte köra intervaller med indie idag. Hon ska gå provstarter med en kurs ikväll så de får räcka för henne. Känns konstigt att inte köra hon idag, brukar ju alltid köra intervaller på onsdagar! Så jag ska göra lite andra saker, packa, leta ett reccept till HK:n, fixa en grej för kursen ikväll, sen ska jag jobba å sen åker jag raka vägen till min pojke, glad :D<3


Plugghäst ikväll!

Känner mig grymt som suttit länge med läxan, är så stolt! Brukar aldrig göra läxor så flitigt som jag gjort idag. Men trött är ja, uscha så hemskt! Tisdag äre imorgon och de känns piss, gillar inte dom dagarna! Men man får göra det bästa av dom som vanligt. Men som tur är så kommer min underbara pojke till mig imorgon, längtar efter han så grymt mkt. På onsdag åker jag till han och är där tills på fredag, längtar! <3

Ska göra mig iordning för mr john blund, sov sött allihopa!


trååk

Sitter med läxan å dör lite, är såå tråkigt! Tur det är lov snart så att man slipper den här skiten för ett tag.
Blev iaf inge stall idag, gumman får vila och jag måste passa på att göra läxa.

Nä ska fortsätta nu, tjing

bedtime!

Såå då har man städat å tvättat, vuxenpoäng te mej.
Vad ska man säga om den här helgen? Helt klart lyckad, att indie å jag grejade kvalet gjorde allt. Är mycket nöjd! Men nu återgår det till en vanlig vecka, eller vanlig å vanlig går bara tre dagar i skolan, slappt! Och på tisdag kommer min älskling som vanligt, mmhh längtar! Saknar han<3

Men vi får se om de blir stallet imorgon, ha inte bestämt mig än.
Nog skrivet, ska duscha och göra iordning mig för sängen! Natti!



awesome poonnny! <3

Jag blir plågad D:

Alltsåå blääää va jag e less nu! Ha suttit med läxan i timmar nu, den går ut på att man ska inreda en lägenhet på en budget på 25 000kr. Drygt äre! Ha inte hunnit att städa,tvätta eller duscha heller, måste ta och göra de typ nu. Kommer att bli för trött för att städa sen, och då kommer jag att skjuta upp de och då kanske man städar efter 2 veckor istället för nu. Inte smart! Men just nu längtar jag bara tills jag får lägga mig i sängen och sova, de kommer att bli förbannat skönt alltså! Nä dags att ta tag i sakerna...

utmattad!

Har kommit hem efter en tuff dag/kväll med barna, men mycket skratt ha man fått sig. Barn är bara för knas! Igår körde vi massor av lekar å sånnt, däckade vid tolv tiden. Är så otroligt stolt över mig själv, var ju  super trött redan vid 13.00 igår! Men jag höll mig vaken hela kvällen ;) Inte dåligt för att vara mig alltså!

Idag har jag hjälpt barnen med ut med hästarna för dom skulle köra provstarter, jobbat och nu ska jag sätta mig med läxor, fatta vad jag är trött! Och de är blåsvädret som gör mig så otroligt utmattad, klarar inte av det! Skulle kunna lägga mig och sova NU! Men ha en hel del saker att göra, läxan som ska göras är STOOR och mitt rum ska städas (ser för jävligt ut här inne som vanligt, att jag aldrig lär mig att inte slänga saker på golvet haha) Sen ska jag tvätta!

Så de är bara att ta tag i det! Bye ;)

godkänt kval, check!

Har nyss kommit hem från stallet och jag är väldigt nöjd just nu. Indie var bara hur bra som helst idag, klarade kvalet och var lugn som en filbunke. I början av loppet råkade jag klicka igång tiduret för tidigt av misstag och försökte nollställa med hann inte, så då tänkte ja bara "äh vafan, skit i klockan och kör istället" Och de gjorde vi, 2.23.9 gick hon utan en enda galopp. Duktig cheey!
Men nästa gång tänker jag göra en liten "mini värmning" precis innan loppet, för hon slappnade av bättre 500m efter starten. Så tror hon kan behöva det!

Blir kanske start den 1 maj på umåker då, åh va skoj :D

natti

Nu ska jag lägga mig och sova, även fast man inte är ett dugg trött. Men vill inte va som en zombie imorgon!
Ska vara "lekledare" imorgon och kanske sova över på solänget så vet inte om de blir någon uppdatering imorgon! Vi får väll se ;)
Viktig dag imorgon, ska bli spännande :D btw är de här mitt första kvallopp x)

God natt på er godingar!

kval imorgon!

Dags för uppdatering jaappp!
Vad ska man säga? Äntligen helg! Ha varit med robin under dom dagar jag inte uppdaterat, såå mysigt<3 Så ha inte kunnat skriva något!

Idag for man till stallet och körde indie väldigt lugnt, fixade allt som hon ska ha imorgon. Fatta att kvalet är för tusan imorgon! Måste plocka fram dressen å allting ju, känns såå himla bra! Och hon ha en pålle att springa med i kvalet, woho :D


Såhär ser morgon dagen ut ;)



Nu är man utan moppe ett tag! D:


Sitter nu och tänkte se på bb och sen duscha. Moppen är nu inlämnad och kommer att få tillbaka den om några veckor. Tro aldrig att jag skrev vad som är fel? Fälgen fram har en bluckla, min bror hade ju moppen innan mig så jag är faktiskt inte orsaken till den! Däcket är obalans och vobblar, man stör sig ganska mycket på det i längden! Så dom ska byta hela skiten tro ja. Sen ska dom byta kedja, drev både fram å bak och byta växellådsolja. De hade pappa eller robin kunnat fixa men vi kände att de är väll lika bra att dom fixa de när den lixx är inne där, annars blire aldrig gjort. Sen ska jag piffa upp den med ett par röda handtag, sexigt värre alltså :D
Fan va skönt att slippa vobblet, guppar lagomt när man kör!

Efter jag lämnat den så for ja runt på stan, köpte rakhyvlar, en t-shirt och en concealer. Sen träffa jag linda,sara och sanna :D <3 Så va med dom ett tag sen åkte jag hem! Underbara tjejor de där!

Skriver inge mer idag, god natt :D<3




väntar på pappa

Nyss kommit hem från skolan, är typ döööd! Lovisa hade ledaruppdrag på gympan idag, kondition å styrka, trodde jag skulle dö! Jag å myra klagade lagomt, haha men de va jobbigt ju! Trodde inte att jag hade såhär dålig kondis, måste börja springa!

Nu väntar jag på pappa, han ska ta bilen in till sjöbloms och ja ska ta moppen dit. Ha aldrig kört mot stan med den förut faktiskt! Så bli första gången nu. Efter vi varit där så ska jag ner på stan å köpa lite grejjer, buhu stackars plånbok. Aja, så är läget idag!

Man känner verkligen att sommarn är på väg nu, va tvungen att ta av mig koftan och jackan som ja hade på mig för de va så varmt på vägen hem! Härligt de!



Sleepy time

Sitter med datorn i sängen och pratar med älsklingen på msn. Ser suddigt för jag är mega trött! Helgen blev ganska lyckad endå, trodde den bara skulle bli skit eftersom att jag inte planerat att göra nå på kvällarna. Men allt gjorde den bra då ja fick komma upp till sidensjö till min underbara andra hälft! Men helgen är över och det är måndag imorgon, ska försöka se positivt på de. Men ha inga roliga saker som jag ska göra imorgon tyvär. Först skola, sen lämna in moppen på sjöbloms och sen plugga. Indie får vila imorgon, får för en gångskull sätta henne åt sidan. Men hon överlever ;) Och att hon gick bra igår gjorde helgen ännu bättre, är så stolt över henne! <3

Ska prata klart med min pojke sen ska jag sova, ensam D: kommer att bli tomt!

God natt på er läsare!



:D

Tjoooo
Drog te gubben min igår, helt oplanerat! Tänkte att om jag lix skulle dra fram moppen i veckan så kunde jag göra de nu. Så ja tog fram den och drog te sidensjö, robin blev ganska förvånad då jag kom haha. Han visste inget! ;) han blev överraskad. Och idag så for jag till solänget och jobbade på en knattekurs, de gick bra. Lindade å smörjde tantens ben och sen for jag hem! Känns dö skönt att moppen är framme nu, kan fara vars ja vill :D







Indie igår efter vi kört snabbjobbet, lindad och klar för att gå ut (:



blöööh

alltsåå vaars fan är min mobil? Inte är den där den ska vara iallafall! Känner mig naken, man känner att man vill ta upp mobilen men då ären inte där. Blööh, hoppas att jag tappade den i pappas sambos bil då jag åkte från stallet. Men då äre bara de att dom kommer hem om 100 år tyyyp så jag får lida lite till.
Känner mig riktigt lat, ha kommit hem, satte mig vid datorn, duschat, dator dator daator... Ha ingen glöd till någonting just nu, är bara såå slapp! Ha inte ens klätt på mig riktigt, ha bara underkläder och ett par jeans på mig. aaaah orkar inte typ. Och borde ientligen göra HK läxa, men inte fan orkar man!

:)

Hemma från stallet! Vars ska jag börja? Snabbjobbet gick rätt så bra, gick bara lite för fort. Blev typ 3 galopper, men väldigt korta och inte va de nå problem att ta ned henne te trav! Ställde sig typ direkt, bra de! Ha dessutom upptäckt att hon kan behöva knäkappor, hittade ett litet sår på insidan av knäet då vi kom in i stallet. Min lilla vandrande julgran ska bli ännu mer pyntad, just nu ha hon raymondcheck, gamascher, boots bak, huva, bomull, helstängt elr murphy (beror på om hon springer själv eller med sällskap) och nu ska knäkapporna på.
Men jag är nöjd över henne idag! Hon ha verkligen utvecklats sen sin senaste tävlingssäsong!
Är även planerat att vi ska starta 1 maj på umåker, om vi klarar kvalet såklart :)

Funderar på att dra in till stan snart och köpa lite stuffs, men vette fan om ja orkar. Ha ju lite grejer som jag måsta handla men orken finns verkligen inte. Vi får se hur jag gör!

Duschen nästa!

Utkast: April 8, 2011

Ha suttit här typ hela kvällen å pratat med folk, åh vilket liv jag har haha! Kanske man ska ta å sova snart, ska upp tidigt imorgon. Ska ju som sagt köra ett snabbjobb med indie, kör tidigt för att bli klar innan provloppena börjar. Såå bäst man går å tvättar ansiktet å borstar tänderna!

God natt på er godingar!


tröttis bild på mig ihiihihihihhihihi


luugn kväll!

Sitter här med en fet godis påse från hemmakväll å lyssnar på musik!


jobbig morgon

Säger ba att den här dagen kunde ju inte ha börjat bättre! Vaknade klockan 6 som vanligt, snoozade. Men snoozen gick aldrig igång? Vaknade upp, fick den där äckliga känslan "fan ha ja försovit mig?" Greppar efter mobilen, stirrar på den ett tag.. sjuuu och feeemmtiooo....hm.. FUUUUCK! Alltså perfekt att försova sig då de är nationella prov på morgonen, började om 20 min då! Sminkade mig på 2min och klädde på mig å sånnt, sen fick ja skjuts av en snäll människa (tur de) Såå de va min morgon haha. Ha nog aldrig sminkat mig så fort någonsin! Nationella gick väll okej, hoppas jag får godkänt iaf.

Nu försöker jag göra något av mitt rum, har lyckats stökat ner här igen. Ganska rejält må ja säga, alltså känns som att jag måste städa igen. Är så sjukt stökig av mig! Och skjuter upp städningen jämt för att jag aldrig hinner eller orkar.

Nä dags att hämta damsugarn, aaaah ORKAR INTE! Städning är fan tortyr,fattar inte ens varför jag gör de. Bli ju endå lika stökigt dagen efter..

hemma från kursen

Hemma från kursen! Allt gick braa, blev ba såå otroligt störd på 2 personer där så ja höll på dööö. En trodde att han va värsta pajasen och gjorde till sig hela tiden, drog kommentarer som skulle va roliga men failade. Om läraren frågade någon en fråga så sa han typ svaret jämt. Sen en medelålderskvinna som skröt hela tiden om hur länge hon hade kört och blablabla trodde sig veta allting och skulle jämt kommentera. Blev så irriterad på hennes attityd "jag är bäst, vet allting, är sååå erfaren och har alltid rätt" Varför håller inte sånna bara käften och lyssnar istället? omg!

Aja då är kursen är bortgjord, skönt! Imorgon äre nationella i engelska, ha köpt en liter ljus pucko och en fet chokladkaka, ska fan fläska mig imorgon! Är så sällan ja äter godis nuförtin så jag förtjänar att fläska en dag X) MUUMS :D

Ska ringa min älskling nu innan jag somnar, kommer inte att träffa han i helgen :( Känns tufft! <3

mot bårmans ;)

såå nu ha man beställt hem en kopia på körkortstillståndet, fan va glad jag blev att jag inte behövde ansöka om ett nytt. Hade bleve otroligt jobbigt! Ha ju lyckats att söla bort de på något vis, men som sagt så ha jag fixa ett nytt nu ;D

Ska iväg te bårmans på kurs nuu, weho äntligen ska man ta tag i övningskörandet! Känns fan supermega bra, huvva va jag ska köra!

hörs efter 21.15!


morgoninlägg (från mobilen)

God morgon Nu sitter man i skolan och jag är mega tidig, grattis till mig! Idag äre tydligen nationella i no som ja inte visste om. Hade helt glömt de trots att jag fick reda på de igår, bra minne men kort! :D Gårdagens intervaller gick kung, känns riktigt bra inför kvalet. Är snart bara en vecka kvar! Ikväll ska man till körskolan, ska va där i 3h! Kommer att somna! Nämen ja får bara lov att hålla mig vaken. Nä nu ska ja sluta skriva, puss.

sovdags ;) <3

Nä ja kanske borde sova just nu. Skola imorgon och de känns apdrygt. Men älsklingen kommer imorgon så de kan jag ju se fram emot, och dessutom ska jag jobba på en ny kurs, de kommer att bli kul!

Nu måste jag verkligen sova, kommer att få ångra det här imorgon bitti när ja vaknar! Inte bra att va uppe länge på en vardag, men endå så är man det jämt? Förstår inte de där alltså! Man gör om samma misstag om och om igen haha.

God natt på er!

Robin Holmér, jag älskar dig!<3


Vad vill ni läsa?

Alltså nu måste jag faktiskt fråga er, vad vill ni läsa i min blogg?
Känns som att den är sjukt tråkig just nu eller har jag fel? Kom igeeeen säg va ni tycker nu!






Vad kan jag förbättra i min blogg?






slapp måndag! <3

Åh vilken sköön dag alltså, varit hemma å sovit. Sov te 13.30 prick! mums! Blir att träna indie idag för de blev aldrig av igår, sen ska ja inte göra så mycket annat än de. Slappt!

Och om ni undra om de blev nå bilköp för älsklingen igår såå ja de blev det! ;) Tror jag är kär i den bilen, muuums <3 Sorry robin ;) Haha nämen seriöst, är faktiskt en sjukt fin bil, de nästan så man blir avis på robin!

Kattis ringde nu precis och sa att de kollat igenom indie och att hon va jätte fin överallt. Lite stel på en punkt vid ryggen men de visste jag innan redan, och de är troligtvis för att hon börjar bygga muskler där. Åh känns bra att de bara blir bättre och bättre :D Kval nästa vecka ju! Tagga!


söndag!

Hejjjj!
Ha nyss varit på bjästa å handlat typ, å äte lunch/middag! Gick upp typ halv elva idag faktiskt, jobbade på SO/SV arbetet! De ska va klart idag, ha lite kvar att fixa. Robin ha hittat en bil som vi ska fara och titta på snart, den står ungefär i sollefteå, hoppas de är nån fin bil den här gången! Såå de är vad jag har/haft för mig idag.


Nä skolarbetet ska göras klart, adjööö

RSS 2.0