Startsidan      Kontakta mig     

natti!

Blir sista inlägget för idag! Sängen väntar på mej! Min bästa vän :D (a)

Blir väll uppdatering imorgon, pussen på er :D


snyggingen där ;)

nya parfymer

Shit va tiden rinner iväg fort på kvällarna, ruskigt. Var in till ett ny öppnat ställe i arnäs köpcenter som heter banzar tror jag. Hitta två parfymer där som lukta mums, sådär sött som godis och de gillas! Gillar riktigt söta och sliskiga parfymer, man blir typ hög av doften! Köpte en med körsbärs doft och en som luktar jordgubbar med grädde. MUUMS, sen va dom väldigt billiga. Säkert dålig kvalité men de skit ja i, lukta mums endå.

Imorgon så slutar man vid lunch, drar direkt in till stan och far till ungdomsmottagningen. Efter det så far jag troligtvis till stallet, kommer nog att promenera dit om det är varmt. Indie ska få sig en tur äre tänkt.



Nä nu ska man ner å duscha och se på tv! Pösn

Barndomsminnen

Hemkommen från skolan. Känner mig ganska trött (ovanligt?..nja) Åkte skidor med matilda och sara på gympan. Sköjj de. Sen gick man med matilda hem, vi bor grannar och har gjort det enda sen vi var små knattar. Prata massor av minnen, tänk vad vi gjorde mycket då vi var små! Vi va med varandra ungefär varje dag faktiskt. Och jag kommer faktiskt ihåg otroligt mycket utav det vi gjorde på dagarna! Helt sjukt.

Ikväll gör man inte mycket, kanske ska ta å ringa någon å hitta på nå. Blir ju galen om jag ska va här hela kvällen!

mobilblogg

Sitter på skolan och ha hemkunskap. Ska ha redovisning och jag känner ju mig så förberedd. Nä men de gå nog bra endå. Åh vad jag hatar måndagar, så seg dag! Vill ligga i sängen och sovaa!!

Fredag snart??? D:

åååh vad jag längtar tills på fredag. Ska fara och byta stav te läppen då, bli ju galen på den här långa saken! Känns som att det läker bra, det gör inte ont och det är ingen svullnad. Men det är lite sårvätska som kommer ibland, äckligt men helt normalt :D

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på ett dop som jag ska på i februari. Känns dö tråkigt att ha klänningen jag hade på bröllopet i sommras. Sen använder jag klänning så himla sällan så ientligen så äre ganska ovärt att köpa en! Och nu en annan fråga som är väldigt vanlig..

..vad fan ska jag ha på mig imorgon?

eorieriewpvfkfds

Go kväll läsare
Sitter å tittar på top model, haha. Men ha inget annat att se i väntan av solsidan. Blä vad jag längtar tills de börjar, ove sundberg är ju fan kungen! Skulle typ skjuta mig själv om jag hade en sånn granne.
Har iallafall inte sölat bort den här söndagen.
Vid lunch var jag och robin ute med skotern en sväng, skoj! Saknar de tiderna då robin hade sin skoter och vi va ute typ hela dagarna och sen på kvällen kom vi in och drack varm choklad och bara myste. Nu kör vi skoter mer sällan, ha bara 1 nu. Robin bytte ju sin mot dutten som ni kanske redan vet, men dutten är mer användbar än hans skoter. Nu kan han komma till mig allt oftare :D

Efter de så for jag iväg till stallet och jobbade på kurs, underbara barn! Efter det så for jag ut och körde indie, hon var faktiskt rätt så lugn, sådär lagomt pigg :) For hem efter det och duscha å käka å nu ligg jag här under täcket i min sköna säng.

Solsidan snart, tagggaaa XD



p-piller <33333

Är i sidensjö och ba slappar som fan! Rätt så skönt för imorgon ska man vara igång igen, jobba,köra indie och träna inför redovisningen som vi har på måndag på HKKn. Ha inte ens förberett den om jag ska vara helt ärlig. Fy mej! Men ha haft en vecka på oss och enligt mej så äre lite, jaja.

Vid lunch började jag gräva efter mina p-piller som jag ALLTID brukar ha i nessecären. Tro ni dom va där eller? Näää.. Inte i väskan heller. De va bara att fara hem te själevad och leta. Letade på toan, i köket och i mitt rum, de mest tänkbara ställen som de skulle kunna ligga på. Fatta va orolig jag blev då jag inte hitta dom, men dom låg som tur i min morgonrock. PUHH fyyfan va jag blev stressad! Inga ungar här inte, inte nu iallafall! Inget passande tillfälle nu direkt. Efter mitt letande for vi jag,kallin,robin och eivor till mekonomen och sen te max, mums :D

Är sjukt kissnödig så jag borde gå och göra något åt det nu XD

kort inlägg

Fan vet inte vad jag ska börja med att skriva. Känns som att jag alltid börjar med samma. Sitter nu och väntar på att Robin ska komma. Ha varit och kört indie, lika go som vanligt va hon. Ha typ inget mer att säga, kan Ba önska er en bra kväll! :D

torsdag kväll

Pluggat klart, känner mig ganska säker på genetik. Men de gör jag säkert inte imorgon innan provet, så typiskt alltså. Ska just nu bara sitta och ta det lugnt, sen gå och duscha. Känns så jävla drygt att duscha, göre varje dag så man blir less! Men de måste ju göras, fast när man väl står inne i duschen så äre skönt. Då vill man inte gå ur den istället!

Imorgon ska man fara till stallet å röra på poppan, säkert pigg och go! Sen tar man in ponnysar och fodrar. Sen blire raka vägen hem och duscha å byta om. Ha blivit bjuden till varvsberget för att äta, robins mamma ville bjuda oss. Ska bli gott! Sen ska man till sidensjö för att tillbringa helgen. Men nog om de, ha typ inget att skriva som ni märker. Men ni vet iaf vars jag håller hus och vad jag gör!

Nää slappa ordentligt nu sen sova :D

skolaaa

Hej alla :D ha nyss haft matte och nu ska vi ha no, onödigt vetande Japp :D men Ba kände för att skriva lite här. Ha ju fri surf till 1 april! Så jävla bra :D <3 lektionen ha börjat nu men vi hoppas att läraren inte märker. Men vi ha Moberg och hon e awesome xD efter skolan ska man hem och plugga, tråkigt men nyttigt. Sen ska ja mysa med bby, han far hem ikväll men träffar han imorgon så de e lugnt. Nä ja kanske ska ta och lyssna på lärarn nu! Så ovärt inlägg men ni gillare :D

-

Haallåå.
Jag är super duktig som sitter och gör läxor och pluggar inför biologi provet som är på fredag. Ska inte faila på det! Gick nog inte så bra på SO provet som va igår, gjorde typ 5 frågor så får säkert IG. Mitt första och sista IG! Kändes inte bra kan jag ju säga.
Jag gick 20 min tidigare och for te stallet å körde indie som va på tårna. Körde ju hon i söndags och hon fick vila i måndags, pigg som bara den! Körde en ordentlig sväng runt berget så hon fick jobba på och springa av sig riktigt. Kattis hade iallafall känt igenom henne idag och sa att allt va jätte bra och att jag ha gjort ett bra jobb, känns riktigt bra! Jag är ju sten hård på att ta hand om hennes ben! Men de måste man vara!

Dagen ha gått fort, sluta tidigt och gick med madde. Snacka om att vi kan va helt knäpp ibland, men de älskar jag :D Vi e galet bäst! Och nu ska jag snart fara å jobba på min kurs, känns bra!


oredigerad mobil bild från igår!


piercad!

Hej på errrr!
Äntligen hemma. Fast ha mycket skolarbete som ligger och väntar, jävla prov som är imorgon! Kan inget.. Men de ordnar sig på något vis.

Piercingen sitter i läppfan nu iaf!
Var inte alls som jag tänkt mej, gjorde inte ont på något vis alls! Att trycka in nålen gick typ på mindre än en sekund. Jag kom te studion prick 17.00 och kom ut därifrån 17.05! Så nu ha jag gjort det! Ska ba ha i en skit ful stav i 2 veckor, den är typ lång och sticker ut jätte mycket. Men de är för att läppen kan svälla upp.
Såå om 2 veckor blire att byta smycke, yeey :D Haha är skit drygt att äta och tala nu, ibland så hamnar själva plattan på staven som är inne i käften över tänderna och de svider lite. Men de gå väll över hoppas ja, längtar redan till jag få en kort stav! Säg ba att jag ska pierca mig igen, de va faktiskt väldigt roligt! Men de bli inga fler i ansiktet, naveln nästa?

Nä nu ska jag plugga, fyfan! Ha hur mycket matte som helst att göra + SO.


ignorera mina narriga läppar, knarkar lypsyl just nu för tillfället! Den svarta fläcken är inget hål, de är ett märke som piercaren gjorde med en penna. Och de kommer bättre bilder sen, se sliten ut som fan just nu!


helgen!

Nä nu jävlar äre dags för update.
Söndag idag, slapppp! Fast nä :D Ha jobbat och kört indie, flitig jag är.
Ska jag berätta om helgen kanske? I Fredags så drog jag,madde och robin till våran kära vän pär! Han fyllde 18 år i onsdags så de vart ju fet fest! Omg de va awesome! Va typ 15 pers där och de va ös. Vid två hade jag tydligen däckat i soffan i robins knä, sen gick jag och la mej! Är nästan stolt över att jag kunde va uppe så länge på en fredag på en festjävel, bäst jag är! Fredag var iallafall väldigt rolig, måste göras om.

Lördag va slapp, vi låg i soffan och dega. Ja va faktiskt inge bakis! Även fast jag va jävligt wasted dagen innan! Iallafall så såg vi på småstadsliv firar jul och åt körv me bröö! Vi for te bjästa å köpte götta och sen for vi te sidensjö och körde två dagars där, mohahhah. Men är sjukt nöjd över helgen, och att jag fick va med min BÄSTASTE MADDE! Hon e awesome <3

Och vill ni veta en grej till? Imorgon efter 17.00 sitter piercingen!

Och snarttt ska jag gå och sova :D

Natti!

Ha suttit och tänkt på kommande ponnytrav säsong typ hela kvällen, längtar så otroligt mycket. Få sluta tänka på de nu för att jag måste sova! Ska göra mig klar för sängen snart!

Tänker ba rekomendera dessa underbara produkter. För mig är dom verkligen super, bästa jag någonsin prövat. Har använt dom ett bra tag nu och håller mig fast vid dessa. Min hy blir lätt fet så därför är dom här jätte bra för dom har ingen olja i sig som gör att huden blir fet! Tvättar med oil free facial wash (pumpen) på morgonen och på kvällen använder jag allihopa. Puss på dessa underbaringar, vet inte vad jag skulle göra utan dom! Ni som funderar på att pröva dom, göre! Men kan ju inte lova att de funkar lika bra för er som dom gör för mig, alla är ju olika i hyn! :)


God natt på er! :)

Kul!

Om ni inte har besökt den här sidan förut så måste ni göra det nu! http://funnythings.blogg.se/

Tvätt

En grej jag kom på idag, fyfan vad de är kul med tv-spel. Satt och spela GH III en stund idag hos pappa, varför gör man inte de oftare? Stört roligt ju, sjukt underhållande. En till grej som jag kom å tänka på när jag såg på halv åtta hos mej, vad vore de pogramet utan helge skoog? INGET! Han är ju ba för skön.

Imorgon blire en helt vanlig skoldag, men sen drar jag,madde och robin upp till en kompis som fyllde 18 igår! Ska bli ÖS.

Nu ska jag hänga tvätt, hoppas den är kvar. Folk brukar ha svårt för att låta mina kläder vara, ha bleve av med mycke kläder i den tvättstugan! Usch säger ja, det är därför jag tvättar hemma! (hemma= hos pappa, ser inte lägenheten som ett hem riktigt..) Men va tvungen att tvätta här ikv..


torsdag e förbi!

Då är torsdagen förbi. Asså gu vad den här dagen har varit slapp! Hade 3 lektioner på morgonen sen for vi till nola och såg på en föreställning till klockan 14.00, skönt va? Efter det erbjöd pappa sig att fika med mig, måste ägna lite tid åt sin gamla pappa ibland! Så fika på waynes och sen gick vi på banken och fixade en grej.

Sen funderade jag på att stanna i stan med några kompisar men va tvungen att åka med pappa för jag skulle hem och hämta lite kläder, hade jag tagit en sen buss så hade jag fått gått från pappa te mamma! Och de kändes drygt. Skulle ientligen hinna köra indie idag vare tänkt, men va ju tvungen att gå te banken. Men te helgen får hon röra på sej, ha inte bleve så mkt nu när man varit dålig. Men de gör inget, hon gå kurser å allt så hon bli ju inte helt galen ;)

!

Sitter i soffan och myser med baby. Första kursen på hela året är avklarat, gick fint. Ganska skönt att det är 4 ungar bara. Jag blev glad och förvånad att dom kommer ihåg så mycket som hur man selar och regler i stallet m.m! Duktiga barn ja ha :D Nää hörre ni jag ha inte så mycket mer att skriva, ska duscha å sen göra mig klar för att sova! Måste vila upp mig inför mördar torsdan som är imorgon!

Puss å god natt!

bleeh

Hemma idag oxå. Men må såå mkt bättre! Nu ömmar de bara då jag drar djupa andetag. Hade ju så sjukt ont igår, hemskt! Tog novalucol å då blev de lite bättre. Pratade med pappa i telefon och han sa att han haft likadant förut, de är nog magen som är sur.

Varför kan de aldrig va nå bra på tv då jag e hemma? Vem fan vill sitta och titta på te.x oprah,startrek eller ellen degeneres show? :O Bara skit!

mår illa!

Fyfan vad jag hatar min kropp just nu! Ha fortfarande ont! De värker typ längre upp på magen, precis under de sista revbenen fast i mitten. Ha tagit alvedon, vätskeersättning och nu har mamma sprungit och köpt nå annat skit som jag ska tycka i mig. Huva, jag ha aldrig varit med om de här! Och de går i olika intervaller, ibland göre ont och ibland går de över. För ett tag sen trodde jag att ja skulle spy.. Åh låt de här gå över fort!!

Tör dag!

Hej på er.
Jag har varit hemma idag faktiskt. Vaknade, sminkade mej å sånnt. Sen börja de värka i magen upp till bröskorgen lite, inte mycket men man kände de. Så jag gjorde iordning håret, åt en macka sen la jag mej i sängen i typ 5 min och då jävlar knöt de ihop sej imagen. Helvete va ont de gjorde! Vettefan om de e mensvärk eller va de e. Jag sjukanmälde mej och somna. Ha fortfarande lite ont men de e betydligt mycket bättre nu. Blä!

Så nu ska jag sitta här å dö av tråkighet. Seriöst så ser jag inget kul med att va hemma ensam på en vardag. De bästa är väll att man kan sova länge, jag sov till 13.00. Skönt vare! Snart får jag sällskap, eller ja snart och snart! 2 timmar ska man sitta här själv. Älskling kommer vid 17.00, ängel som han är så skjutsar han mej till stallet. Ska hämta några papper, ska börja planera kursen för imorgon redan ikväll så de är gjort.

Tur som jag har så glömde man matteboken i skolan, ha typ as mkt som ska göras! Det ska va inne på torsdag men man kunde göra det över helgen oxå så ientligen äre lugnt, men jag har ingen lust alls att göra skolarbete på en helg. Huva! Ha iallafall läst på om 1:a världskriget lite och förstått något om det! WOW amazing! Känns så skönt!

Snö helvete!

Ufff.. Nu har man nyss kommit hem efter att ha gått från pappa till mamma. Det är inte särskillt långt, men i den här snön kändes de som att de tog en timme typ! Sen väger min väska hur mycket som helst, det är sjukt! Axeln är typ mosad nu. Det är såå synd om mej! Haha de tyckte jag iaf, plumsa i snö är inte roligt.

Ska fixa till mina naglar nu (dom se förjävliga ut) sen måla dom! Men vet inte vilken färg, svart eller rosa :D HMM vilket problem!

vet ni en awesome grej? Min Maria ska kanske komma hit på sportlovet! De va snack om att hon skulle komma i jul men de blev inte av tyvär. Men skulle fan bli så jävla gla om hon kom hit, min babe!<3 Älskar dej thaihoe!

Nä, ska se klart på tv och dricka hallonjucie som är svin dyr, lät inte helt fel va XD (A)
Sen ska jag borsta tänder å ta bort smink sen blire sängen, duscha ska jag oxå göra! Ska sova i min dubbel säng utan älskling. Han är justnu och plogar, men komma på onsdag igen förhoppningsvis! Kan inte va utan den pöjken asså! <33

Go nattt!

Är man bäst så är man!

Hej på er. Hoppas ni inte bleve över östa i snön, ha kommit så sjukt mycket snö här! Flingorna va typ stora som pingisbollar för ett tag sen, men hellre snö än -30!

Jag har nyss ringt till bigstreet!
Visste ju att jag skulle ringa en som heter jens, så förväntade mig en manlig röst. Då när den på andra sidan svarar så äre en tjej! Ja ba wtf? Och dessutom hörde jag aldrig att hon sa bigstreettattoo innan hennes namn. Så jag trodde att jag ringde fel och sen la jag på. Sen precis då jag gjort de, tänkte jag ba: de där mummlet innan? Sa hon bigstreettattoo? HMM.. Men då ringde jag tillbaka och då va hon typ as tydlig då hon sa bigstreettattoo. Hahah jag e ba för bäst ibland, omg XD Ringde ju fel tidigare idag, fyyyfan va sånnt är pinsamt! Förstår inte hur de kan va så pinsamt, man känner ju oftast inte den man ringer fel till XD Iallafall ska jag komma på drop in på fredag, skulle jag boka så hade jag en tid på måndag och de är för länge tills dit!

Nu ska jag öva in lite engelska glosor, efter det ska jag packa och fara till mamma tro jag.



natti

Sitter just nu med en ansiktsmask, så härligt. Tänderna är borstade, så de är bara att tvätta av masken sen och gå å lägga sej, ska bli så skönt att sova!

God natt kära läsare ;)



Ett måste!

Glöm inte att solsidan börjar klockan 20.00 på 4an!


Pogrammet är fan ös! Måste ses!

Söndag! ;o

Då är söndagen snart avklarad. Tråkiga men sköna söndag! Vaknade 11, och sen va de ba att fara iväg till stallet. Såg att snön bara öste ned så ville ut så tidigt som möjligt för att de inte skulle hinna bli allt för mycket på träningsvägarna, är ju ingen som plogar de idag. Indie va pigg i början av träningsturen, sen blev hon rätt så lugn! Men de va härligt att få komma ut, de tyckte nog hon a! För de märktes ;)

Nu ska man bara ta det lugnt med älsklingen tills solsidan börjar!


Så här grym ser jag ut när ja e ute å kör XD haha mina glasögon är awesome!

sprungit runt på stan i kylan!

Nu har jag nyss kommit hem från stan. Hela familjen for dit, jag och sandra gick och kolla om någon studio som piercar hade öppet, och de va ingen av dem som hade de! Gick upp och ned i stan i onödan, så jävla kallt vare! Men ska ringa till big street tattoo och boka tid på måndag. Ha besämt att de bli hos dom, känns mest seriösast där! Så antagligen blir jag piercad till veckan, och jag har bestämt att det blir underläppen på höger sida. Kommer bli skit snyggt!

For oxå och köpte nya stallskor, dom jag använder nu är 40 storlekar förstor typ, så jag typ släpar dom i backen för de är så dryga att gå i. Ser jäätte fint ut! Höhöhö. Men nu ha man fått ett par sneakers, kan typ inte ha något annat i stallet! Kängor är alledes för tunga, dom blir släpad i backen och sulan blir skev, inte bra. Ni ska se de ja hade förra vintern, sulan är så sne! Ser sjukt ut. Därför ska jag ha lätta skor.

Iallafall så väntar jag just nu på att robin ska komma så vi kan fara till mammas kille där vi är bjuden på pizzabuffé, ska bli jätte gott, mums :D

Kommer nog inte att skriva mer idag, men ha en bra lördagkväll!

piercing :D

Jag,pappas sambo och hennes dotter har diskuterat det här med piercingar.
Pappas sambo (sylvia) ha låtit sin dotter (sandra) att pierca sig i näsan för ett bra tag sen. Pappa ha varit emot piercingar väldigt länge, han ha sagt att det får jag göra då jag är 18. Så alltså har de varit vi 3 mot pappa, men vi lyckades nu äntligen!
Förrens nu så fatta han att det är likadant som att ta hål i örat. Sen har han sagt att det finns ju en anledning till att man ska ha föräldernstillstånd för att ta hål, men han insåg sen att han fick skriva på då jag tog hål i öronen. Så varför ska man inte få pierca sig!? Det insåg han nu, och jag ska få pierca mig! Men grejen är att jag vet inte vars jag ska göra det!


1. Läppen. Antingen som på bilden, precis under läppen. Vill inte ha på överläppen, tro inte de skulle se bra ut på mig. Men skulle även vilja ha på sidan under läppen, men nackdelen med det är att 2 av mina kompisar har där, så de är ju inte lika roligt!



2. Naveln, så jäkla snyggt! Vill ha!


3. Ögonbrynet
Är oxå så himla snyggt, men vill inte ha två stycken då som de är på bilden.

mördartorsdag check!

Hej!
Sitter här och glor på tvn och ska snart ut och åka dutt. Är så glad att torsdagen äntligen är över. Imorse var jag verkligen inte på humör alls! Var typ jätte depp, undra om de är pga p-pillerna? För ha nog aldrig varit såhär, va typ helt jävla sär utan anledning! Hel skumt! Men kom iväg till skolan tillslut, började med tyskan.

Hade en vikarie som jag ogillar starkt.. hon är så dryg! Under den tiden vi hade henne som lärare förut så höll jag på att få nå fel, de sluta med att mina föräldrar fick komma och vi hade ett samtal. Och då börja kärringen försöka "komma åt" mej och fråga hur de är med min pojkvän osv :S Något som inte angår henne direkt. Till och med pappa tyckte hon va lite konstig.
Aja, tur vi inte ha hon längre! Hade gympa idag, pröva något som jag aldrig gjort förut, nämligen yoga! Och jag säger det att yoga är fan inget för mej. Vi va typ 10st som tillslut gav upp för de va så jäkla stört haha. Det sluta med att alla va oseriösa, haha.
Resten av dagen gick ganska bra, men är så trött! Somnade återigen i robins knä, tredje gången på raken nu!

Nä nu måste jag lägga ned, pappas sambo har kört fast med bilen ute på uppfarten HAHA!

onsdaaa

Hej
Seg uppdatering yes i know, men ha typ ingen lust att skriva. Sitter typ aldrig vid datorn längre!
Vad ska jag säga om min dag? En helt vanlig jävla onsdag. Känner mig så tråkig som inte ha något att skriva här. Efter skolan så gick jag till mamma och stanna där tills robin kom hem vid 3. For te stallet och tog in hästarna sen for man hem till pappa och åt middag. Och nu sitter jag och robin här och myyser, ska snart gå och duscha och sen blir det sängen. ÅH SOVA <3 Jag är bäst på att sova, det ni! Är världsmästare i den sporten! Så jävlaaa skööönt.

Mina nyårslöften håller jag faktiskt, ha ätit frukost,lunch och middag idag. Och ja ha inte ätit nån göttabit. Duktig som jag är! Men ha inte märkt att jag bleve piggare, tidigare ikväll somnade jag i robins knä typ runt 7 tiden var så jäkla trött! Är inte likt mig att somna vid 7! Om man äter bra så ska man bli piggare? Eller ha jag fel?

Mördartorsdag imorgon, känns inte bra med 40 000 lektioner och 0 raster typ. Känns sådär lagomt kul....

Hoppas eran torsdag blir mycket bättre!

Go natt!

I remember you

Jag vet att ni tycker att jag kanske är lite tråkig som valde denna header, men sanningen är att jag har en grym bildtorka! Och det känns lite fel att ha frodo där när bloggen inte ens handlar om honom. Men ville ha den för att jag är med på den, och de är en häst på den. Och då fattar man ju vad bloggen handlar om genom att se bilden, smart måste man va som jag hehe! Och kan ni inte se den nya designen så klicka F5!

*smsar* ÅH gjorde en systemrensning på mobilen för någon vecka sedan, då försvann ju mina inlagda ord oxå. Det är såå sjukt irriterande då man måste stava och stava och stava. Ska erkänna att jag saknar min sony ericsson ba för att den hade knappar, är så ovan vid touch fortfarande! Måste bli van snart!

Nu ska man väll tvätta bort smink,borsta tänder och duscha. Sen ska man sova utan sin älskling inatt, BLÄÄ de gillar jag inte! Är så himla ensamt och trist, älskar att somna och vakna upp och känna en arm som håller om en, det är bara underbart!

Imorgon äre en heelt vanlig tisdag, känns inte lockande alls!

Jaja, sov gott!

renovering

Nu börjar jag renovera igen här på bloggen, förra designen såg ju för jävlig ut!
Blir lite mer enkel och stilren design nu, förra va lite rörig.

Årets löften

Ha inte haft något nyårslöfte förut, men i år då jävlar.

Mina är att..

- äta godis bara på helger, ha små ätit lite godis på vardagskvällarna och de är inte OK.
- Äta lunch! Brukar väldigt sällan äta lunch på skolan, så de blir det ändring på.

Sen ska jag börja träna lite oxå, då jag har tid. Kommer ju ha väldigt fullt upp nu framöver, dagarna är full späckade!

första skoldagen är avklarad..

Dålig uppdatering jag vet! Men ha inte haft tid eller ork att blogga, ska jag vara helt ärlig så vill jag inte blogga då min älskling är här. Man ska ta vara på all tid man får tillsammans!

Men första skoldagen är avklarad, känns inte bra alltså. Försöker ha en positiv inställning men de går mindre bra ibland. Idag har alla lärare pratat om vad vi har framför oss att göra och då känns de som att man vill gå och DÖ. Men får göra som alltid, bita ihop och se jävligt glad ut.

Bloggade sist i...fredags va? Ja de var de nog. Mådde redan bättre på lördagen efter man tagit ipren och zyx. Vi for till en vän till robin och hade skoj där, fast inte då dom börja se på en as tråkig film! Seriöst, den va fan tråkig! Men sen blev de kul igen xD

Söndag så sov ja hela dagen hehe, de va skönt :D Efter de så åt man lite mat och följde med robin på en snösväng till en skola som såg as läskig ut, typ en skola som skulle passat perfekt i en skräckfilm. huva! Efter de for vi hem te mej å såg på tv å duscha, sen soov vi :D

Den här veckan känns typ dö slapp, ha inte mkt att göra på dagarna efter skolan. Indie ska vila nu inför kurserna som börjar nästa vecka enligt hästansvarige ;) Men då sa jag att jag kör på söndag ba för att jag vet att hon annars kommer att va pigg och bråkig som fan på måndagen då de är kurs. Sååå jag funderar på att fara te björnsjö i veckan å va me bästaste madde :D <3 Va typ hundra år sen jag va hos henne, inte OK!

Sjuka sofia :(

Hej på er.
Idag är det inte bra med mig alls. Vaknade imorse av att halsen gjorde as ont, magen mådde inge bra och kroppen hängde inte med mig riktigt. Kan fan inte ens skriva sms på något vettigt sätt. Tog ut hästarna och sen kom några stycken som brukar jobba i stallet på veckorna och börja mocka å allt, soft! Fick fara hem och sova då. Ha sovit sen 10 nu.

Min kropp är fan dum! Den ha fått för sig att den ska sova på dagen istället för natten. Gick upp halv sju igår, somna typ 2 på natten. Skumt? Jag är ju den som ligger däckad i sängen typ efter tio/elva.

Och jag hade ju tänkt att köra indie idag men den här gången måste jag tänka på min egen hälsa. For ju ut efter jag hade magsjuka och hade lite jaa.. (trodde att jag mådde bra, tills jag kom te stallet) "efter illamående" de är då man mår sjukt illa men spyr inte. Mådde så jävla illa då jag stog upp så jag var tvungen att sätta mig ned emellan åt då jag selade indie. Blä ja är fan dum i huvet ibland, snacka om att plåga sig själv, men den turen va nyttig för henne. Så jäkla pigg och glad hon blev alltså!

Nä nu ska jag ta på mig kläder och packa lite, sen fara till stallet å ta in hästarna. Bli tidigt idag för annars ha man ingen skjuts dit, men tro dom bli jävligt glad av att komma in oxå. Lixom vem vill stå ute nu ientligen? XD


design jäveeel..

Hej!
Ha suttit och pillat på designen ett tag nu men blir inte nöjd, ska nog göra om den helt och hållet sen.
Är snart dags att dejta kudden. Ha stalltjänst imorgon oxå, vi får hoppas att det inte snöar lika mycket som det gjort idag. Eller åtminstonde att det är plogat på stigen så man kan köra indie. Skulle köra hon idag men de va så på tok mycket snö, vi skulle inte ens kommit ut genom dörrarna för det var en fet plogkant där.

Hoppas att jag är trött snart så jag slipper ligga och vrida mig i sängen, ha gjort det i typ 3 nätter i rad. Skit jobbigt! I natt somnade jag halv två och gick upp halv sju, huva.

Sov gott!

Tidig morgon

God morgon.
Ha nyss kommit hem från stallet, gjort klart allt för ikväll förutom bytt vatten som jag ska göra sen. Nu så är jag super trött och ska lägga mig på soffan å kanske ta en blund. Tro jag ska ta mej ut med indie idag, trots att de snöa super mycket och de kommer inte någon och plogar vägarna idag. Blir en mystur bara så pass att hon får komma ut. Nog om det, ska försöka sova nu.

PUSSS

Nu sitter man i sängen och ser på cops å är nyduschad. Skönt!
Ska gå ner och äta middag nu, tachos :D yeey!


jag igår innan man for på mötet :)
PUSS

Jobb!

Hej på er.
Sitter i sidensjö nu och ba tar det lugnt med min älskling. Jag kom hit igår kväll efter mötet.
Mötet gick väldigt bra, kommer att bli många positiva förändringar. Jag beslutade mig att jag självklart ska fortsätta träna och ta hand om indie, de va inget snack om saken!
Skrev även på ett anställningskontrakt. Kommer att jobba på 3 kurser just nu, Jag vill super gärna jobba på en kurs som är på torsdagar. Men en annan anställd tog den men det var inte säkert att hon skulle kunna ta den, så vi får se. Men om hon inte kunde så skulle jag kanske få ta den.
Kommer 3 (kanske 4) dagar bli för mycket är frågan just nu.
Skulle vilja pröva att jobba så pass mycket, funkar det inte så löser vi det på något vis! Förra terminen jobbade jag 3 dagar i veckan, de va tufft ibland men det funkade ju!

Nästa vecka ska jag försöka fixa sommarjobb oxå, avslöjar inte vars ännu ;)

Ikväll tar man in ponnysarna och sen ska jag duscha å efter det blire nog att försöka fixa klart layouten. Imorgon ska man upp tidigt för att fodra och släppa ut ponnysarna, fixa å dona med mockning och lite allt möjligt. Tänkte ta och köra indie mitt på dagen. Det är mina planer!

vaken!

God morgon kära vänner XD Ha sovit tills nu, va uppe hela natten. Nu ska man gå ner och borsta tänder och sånnt, sen ska jag klura lite på designen. Klockan halv sex ska man fara och ta in hästarna, sex så äre möte. Efter mötet blire förhoppningsvis sidensjö!


RENOVERING

Som ni ser så håller jag på att renovera lite. Ha suttit på ps typ hur länge som helst nu! Så de är en massa kodning som är kvar, usch!

åt helvete med rubriker :D

Hej!
Sitter nu vid köksbordet och ha nyss fixat med pengar å sånnt. Känner mig sååå vuxen ;)
Fick mig lite sömn i natt, vaknade tolv idag. Sååå sköönt! Men de va ba att packa ihop och sen kom pappa och hämta mig halv två. For hem och bytte om sen bar de av till stallet. Poppan va lite små pigg ibörjan men hon lugna ned sig efter ett tag. Blev tre varv runt slingan! Efter de så blev de duschen och nu sitter ja här. Tror jag ska jag ta och käka något, är hungrig som fan! Ha typ inte ätit nå mkt alls idag.

Ikväll ska jag ta det lugnt bara. Imorgon tänkte jag skriva ett fett långt inlägg om 2010, och fila lite på layouten. Ska renovera på bloggen äre tänkt. På kvällen blire möte på solänget! Sen ska jag tigga skjuts upp till sidensjö ;)

Ha en skön kväll!

sömnlös

Hej på er läsare. Ligger nu i sängen och kan inte sova alls. Kul! Ha inte haft de problemet sen jag vet inte när de va sist! Och Robin sover som en stock han, fy vad orättvist :( iallafall så ha inte uppdateringen varit så bra de senaste dagarna. Ha helt enkelt haft lite annat för mej. KAn börja med att säga att nyår va mys. Jag var faktiskt nykter! Det gick bra det oxå. Jag var hemma och vi hade främmande. Robin var där med, även hans hund tussi "yrvädret" Dagen efter så for man ut och körde indie ett varv runt berget. Hon fick kämpa på bra, var rakt svettig då man kom in i stallet! Gick rätt så tungt då de va mkt snö på stigen +uppförsbackar. På kvällen for vi till Robins pappa och efter det for vi hem te sidensjö. Och idag ha vi inte gjort mycket, Robin ha feber så det blev lugnt idag. Men for en sväng med skotran faktiskt! Premiärturen! Nä nu orkar jag inte skriva mer, bloggar från min htc så tummen får typ kramp! Ska önska er ett gott nytt år!

RSS 2.0