Startsidan      Kontakta mig     

natt dags

Önskar att min älskling va här, känns så ensamt utan honom. Och de känns inte lockande att gå och lägga sig i en tom säng, fy! Är så jävla skönt att somna med hans arm runt om mig. Det är underbart! Kärlek på min pojke <3

Imorgon ska jag praktisera, sen fara till tattoo och köpa nya smycken är de tänkt. Sen kanske jag ska va med älskling, är inte bestämt om han kommer imorgon eller på onsdag. Men hoppas att han kommer <3

Nu ska jag gå och sova, ENSAM :(

go natt

Vill ha!


Alla är från cooco.se :)

trööött

Ha nyss kommit från stan, gick runt där i typ en timme och hade dö tråkigt. Fanns inget som man ville köpa! Såå tråkigt. Nu ska man iallafall bara ta det lugnt, är trött! Ha inte gjort så mycket idag men är endå så sjukt trött, konstigt!

Lunch!

Just nu är jag hemma, har lunch! Mamma skulle iväg på något en stund så hon slängde av mig här. Ha ätit macka från subway, muums! Satt fint den! Hela morgonen har jag fått träffa personal, sett mig omkring och fått en massa information. Och snart ska jag dit igen, få inte göra så mycket idag. Men imorgon ska jag va med en journalist som heter Sofia, de ska bli intressant.

Efter praktiken ska jag gå och kika på stan sen fara till mamma! Ska va där nu iveckan, va så längesen! Jag är inte där så ofta, trivs inte lika bra i lägenhet som jag gör här i villan. Så därför bor jag här trots att jag bor brevid skolan hos mamma!  Men det här är ju mitt hem som jag är uppvuxen i så det är ju inte konstigt att jag föredrar att bo här ;) Detta är mit HEM! Kallar aldrig lägenheten för hem haha :P

Hare bra!

ÖA

Hallå ;) Sitter just nu och väntar på att robins mamma ska bli klar med semlorna. Åh semlor är så jävla gott! MUMS. Efter det ska jag fara och jobba sen ska man ut med indie! Efter det har jag inte så mycket planer, finns väll inte så mycke att göra heller, är väll klar i stallet runt sex typ och då äre ju kväll.

Imorgon ska jag praoa på ÖA, ska bli ganska spännande. Är rätt så nöjd över min plats, eftersom att jag funderar på att gå media så ska det här förhoppningsvis göra det lättare att fatta ett beslut :D
ÖA tar ientligen inte in praktikanter, men jag är ju så jävla awesome så de är klart att jag får va där (A) ;)

Hörs ikväll kanske? HÖHÖ :)

landet! <3

Helluuu. Är i sidensjö just nu hos min älskling! For hit igår efter jag varit i stallet. Idag blire nog ba att slappa, såå skönt! Ha längtat efter att få ta det lugnt. Iallafall så sökte jag gymnasium igår, men mina val är bara tillfälliga. Ska nog välja om i april för jag är inte säker på vad jag vill än, ha ju inte varit på nå studie besök på någon skola eller så heller. Ha ba läst om pogrammen på nätet. Iallafall så valde jag som första val media estet på park, 2a samhäll-media, 3a naturvetenskap. Men som sagt är jag inte säker än!

Aja, hörs! :)


god fucking natt!

Åh vad jag är trött!!! Ögonen vill inte va uppe alls. Ha suttit och funderat på mitt gymnasieval, de ska vara inne på tisdag. Känns inte bra alls, vet vad jag vill bli. Ha ju nämligen funderat på att gå natur, och de verkar verkligen tufft. Aja ska släppa de tankarna för ett tag nu..

Var ju på bio ikväll, chill vare! Vi hade hela lill salongen för oss själva, de va fan kung! Filmen var helt okej :D Innan dess så käka vi kebab! Sen efter filmen så fick jag och robin vänta i 40 min på bussen, kul? NÄÄÄH :( Och nu har han åkt hem, men jag ska till han imorgon efter jag har tagit ut lill damen min.

Ska bli så grymt härligt att få sova, jag har varit helt borta idag! Så seeeeg, efter lunch tog ALL energi slut. Kanske beror på att jag gymmade på gympan, hej träningsvärk imorgon? Huvvet har bara varit efter idag, snacka om vims sofia!

Nu säger jag god natt!

mobilblogg

Jaha, då äre torsdag igen. Min "favoritdag" ..eller inte. Gårdagen gick åt till att köra indie och att jobba, gick super trots kylan. Idag ska man fara in te stan efter skolan, sen ska man äta pizza och gå på bio med några kompisar! vi ska se på gullivers resor, sköjj! Aja de är planerna idag, hörs!

ompyssling

Såå då var man redo för sängen då. Har pysslat på med ansiktsmask och hårinpackning, noppat ögonbrynen (har inte orkat göra de på ett tag, jävlar vad dom såg ut haha!) Filat ner naglarna m.m

Nu ska jag kanske prata lite med älskling om han har slutat praktiken (han praktiserar från 14-23/00, men då är han ledig hela tisdagen) Annars så ska jag ligga i sängen å glo på tvn innan jag somnar, men innan de ska ja välja kläder för imorgon!

kan inte lova att jag updaterar imorgon (älskling kommer ju hit!!!)

Puss å go natt!

ÅH

blir galen. Ska ha bestämt mig vad jag vill gå för pogram typ snart, ha en vecka på mig. Kan tyvär inte bestäma mig, men måste! Funderar på Media,estet,naturbruk, och hantverk... gahhh.. jag dör D:

göra något med håret?

Vet ni? Jag vill göra något roligt med mitt hår! Typ byta färg bara, absolut inte klippa! (hatar att klippa mig) Dessutom behöver jag inte klippa än, mitt hår är inte så värst slitet!

Men vad tror ni, tona underhåret baby rosa + bleka överhåret så de blir liite blondare?

Hade tänkt mej dessa färger


:D

dop

Hej
Ska försöka göra ett snabbt inlägg nu innan solsidan börjar. Ha varit på dop hela dagen idag, så har inte så mycket mer att säga om den här dagen, förutom att jag köpte ett par nya skor. Kanske kommer lägga upp dom sen om jag kommer ihåg och orkar! Imorgon så äre friluftsdag för hela skolan, ska försöka byta till bjästa för vi orkar inte med en lång bussresa till skule. Är inte så taggad faktiskt, för de är vissa som inte ha bestämt sig om dom ska dit än. Kul om vi ba bli typ 3 st! Roligast då man är många ju! Aja vi ser väll hur de blir utav det. Nä nu blire solsidan!


Sova sängen :D

Happ då var den här dagen över då, söndag kvar. Är inte så speciellt taggad för att fara på dop imorgon, hade hellre varit hemma med min älskade pojkvän! Men man måste ju ställa upp ibland antar jag..
Kvällen har varit väldigt lugn, jag har inte rört en fena! De gillas! Nä nu ska jag sätta på lite musik och sen sova, oh my va skönt de ska bli! Blir väll ganska låg uppdatering imorgon om jag inte orkar blogga från mobilen. Men ni får leva med det ;)

Puss å god natt!

som man bäddar får man ligga..

Hej på er, jag lever!
Tvingade mig ut till stallet endå, men de va kämpigt! Men va lika bra att köra hon nu för skulle inte hinna innan onsdag. Vill inte ha en galet pigg häst på kurserna i veckan ;)
Men huga va de va jobbigt, fyyyfan! Ha tyckt så jävla synd om mig själv hela dagen och tänkt "ska aldrig mer dricka ska aldrig mer dricka ska..." osv konstant hela dagen. Ha spytt 4ggr på köpet för er som vill veta :( Men nu mår jag bättre, ha ba lite ont i skallen. Ha sovit en stund, skönt! Snart blire duschen och efter de ska jag sova.

Åh vill va med min älskling :( <3

sofia mår inte bra idag!

Åhhhh va lättad jag blev över att se att jag inte skreve något på bloggen igår kväll. De hade kunnat sluta illa! Hade kul igår kväll men de blev alledes för mycket för mig tror jag. Smällen får jag ta idag, är inte lite bakis heller! Mår illa, är yr och törstig och har även lite huvudvärk som kommer och går, hääärligt..

Men tack för kvällen igår grabbar, de va kul!

Och ni som undrar varför jag inte sover nu, robins chef ringde och fråga om han skulle med till umeå för att titta på något. Kunde inte somna om efter det! Så nu har han och pär dissat mig och mattias, och mattias ligger ju och sover så jag får sitta här själv! Grryyymt oschysst :(

Planerna idag är att he ut sig med indie, men de är så himla kallt så jag vet inte. Har kört många gånger i den här kylan men jag vet inte om de är en sånn bra idé ientligen. Var ju ute i onsdags och då höll jag på att seriöst frysa sönder, huva va kallt de va!

KALLT

Huvva vad kallt de är, eldar som fan men inte blire nå varmare, är typ +21 här. BRRR
Värst om händerna och fötterna, kallltt! Har inte gjort mycket idag, spelat battlefield bara hehe. Måste ju passa på och spela när man ha en speldator, min lill dator är inte mycket att spela på. Pallar nästan inte ens farmville haha.



Bilder från typ förra veckan, bjur på mig själv X)


frädaa

Sitter hos robin, blev inge skola för mig idag! Är inte riktigt pigg än så jag blev hemma endå. Vill ju va fräsch till ikväll! Sitter å lyssnar på musik med robins ljud, älskart :D Så skönt att det är fredag! HÖHÖ, längtar te ikväll! Komma bli kul ;)

bu! :o

Hej!
Va hemma idag för kände mig inge bra imorse, men mår bättre idag. Ha ju haft nå knas den här veckan, hade dunder huvudvärk i måndags och sen idag va kroppen knas, frös som fan då jag vakna och då ska man ju va varm. För här äre jätte varmt! Men skönt att sova till 2 iaf, hahah sov i 14h ;)

Ikväll ska man till älskling, tar bussen te skolan imorgon och de kommer bli tufft! Blir så sur på morgonen då jag kliver upp tidigare än jag brukar. Ska väll ta å göra mig i ordning å packa!

snabbt inlägg

Hallå!
Nu ligger ja å se på tv, så skönt. Pratar med robin och mathias på skype oxå, trevligt ;)
Ikväll jobba man och innan dess körde man indie, kallt som fan vare! Menmen! Är väll de jag gjort ikväll, förutom att duscha å sånnt. Ska göra läxa och ta upp tvätten oxå, ja e duktig :D

Orkar inte blogga nå alls, så slutar nu!
Go natt :D

morgon inlägg!

God morgon på er. Inte så god för mig, var verkligen sjukt jobbigt att kliva upp idag. Man ville bara stanna i sängen och mysa med älskling <3 känns som att den här dagen kommer att bli jätte jobbig. Och bara pågrund av kylan! Ska gå till stallet,köra indie och sen ha kurs. Men de e bara att bita ihop! Jävla kyla, försvinn! igår gick jag hem tidigare från skolan pga huvudvärk. Gick typ och la mig halv tre och vaknade klockan sex av att Robin kom in i rummet, powernaps är skönt! Jag och pappa klippte älskling! finisen<3 Efter de blev de mys, va så längesen<33! Nä nu börjar vi snart, hörs :)

gullet <3

Läxan är bortgjord och nu ska jag slänga in en tvätt. Har haft ont i huvudet hela dagen men ha ingen värktablett i hela huset, känns ju sådär jätte bra.. Istället för att duscha så ska jag ta ett avslappnande bad, har inte badat i vårat badkar sedan vi köpte det. Och det var nog för mer än 5 år sedan, så det är på tiden! Ska bli skönt. Hade ientligen tillbringat denna dag med min älskling, men han kan inte vara här idag tråkigt nog. Men han kommer hit imorgon och då får vi mysa, saknar han väldigt mycket <3



hjärtat mitt! <3


Tårta :D

Hela eftermiddagen har det varit tårtbak, mitt lag som består av de bästa brudarna vann i klassen och fick delta i finalen. Temat va disney! ;)
Men vi vann inte, vilket alla tyckte va skit dåligt! För våran tårta var verkligen snyggast av alla tårtor och det säger jag inte bara för att den är våran. Enligt en som va med i juryn så sa hon att våran tårta höll på att vinna, men resten av juryn hade sagt att om man hade tagit bort våran lapp på lady och luffsen som satt i tårtan så hade man inte fattat att de kopplade till det. Man ba WTFFFF??

Tänker man på disney och säger köttbullar med spaghetti, vem fan tänker inte då på lady och luffsen? Nä vi blev riktigt besvikna! Även fast de ba är en liten fjutt tävling, haha men endå! Såhär har de varit varje år!

Blev inge tattoo idag, ska dit imorgon istället! Hade inga pengar till bussen och orkade inte att ta ut heller ;) Eller så far jag dit ikväll endå och tigger skjuts av pappa, för jag vill köpa kulor ju :(



Ni tänker väll "spaghetti och köttbullar på tårtan, usch :O" Men vi pressade mandelmassa med en potatispress, och köttbullarna är negerbollar. Under all mandelmassa ser den ganska vanlig ut, tårtbottnar, grädde, nutella och chokladpudding. Jag kan ju säga att jag blev mätt efter några tuggor, sjukt! Inte den godaste tårtan man ätit heller, väldigt sött blev det haha ;)


Klicka på bilderna!


Och julius blev tårtdoppad i år igen ;)

dagen innan måndag :(

Då vare söndag kväll igen, känns surt. Den här helgen har varit riktigt tråkig, ha inte gjort ett piss nästan. Men man ska väll ha sånna helger oxå några gånger i sitt liv antar jag. Hoppas de inte blir allt för många bara! Imorgon kommer det att bli en väldigt slapp dag, ha vanliga lektioner på förmiddagen och sen på eftermiddagen så ska jag,myra,linda och madde delta i tårttävlingen som vi har varje år på skolan. Så baka tårta blire, muums.

Efter det ska jag dra in till tattoo och köpa kulor till käften min, dom hade inte så många inne då jag var där sist, men nu borde dom ha fler tycker jag!

så sere ut! Ska snart tvätta ansiktet och borsta tänder å sånnt sen blire sängen! go natt på er ;)

.

Hej hallaaa
Nu är ja vaken! Eller har varit det en stund nu, vaknade typ 11 prick. Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå åt, ska fara å jobba halv två.



1.27

hm.. jag kanske borde gå och lägga mig? Är inte ett dugg trött men ska ju jobba och köra skrutten imorgon så ientligen borde jag ju. Är ovanligt pigg ikväll, det här e ju inte likt mig alls. Fast ska nog erkänna att liite trött är jag, men inte mycket.

Är det någon fler än jag som har "nattgalna" katter? En utav mina katter springer runt som en jävla galning i huset fram och tillbaka. Han ligger ju och sover på dagarna för att han tycker det är för kallt för att gå ut, jävla meeees! Så inte konstigt att han är hyper nu, haha han är så jävla söt att man dör X)

Go natt med er ;)

årsmöte/gala!

Nu är man hemkommen från ponnytravklubbens årsmöte/gala. Gick bra, va faktiskt kul att träffa alla människor. Va längesen man sågs nu.
Ahh är så taggad inför säsongen, ska bli så jävla kuul!

Annars idag då? Har sprungit runt på stan å köpt hårspray,ögonskugga + pensel, ansiktsskrubb och en ansiktsmask. Träffade linda,sanna och lollo ett tag, fyfan va längesen man såg sanna! Men de va kul :)<3

Blev "årets gladaste"

Årets gladaste

Sofia Lindmark

Sofia var jätte lycklig när hon blev 3a här på Solänget med Hults Defekt och tiden endast var 1sekund över hans rekord.

Haha stämmer ju, är faktiskt inte illa! Klart man blev glad för sin första pallplacering med en häst som inte gått så jävla bra på hur länge som helst. Dessutom var man ett huvud från 2:an, kommer alltid att minnas! :) Detta år ha ju inte varit de bästa för mig, och sista riktiga starten kom detta som var helt oväntat!

Var så himla chockad haha, undrade vad fan som tagit åt hästn ;)

Längtar tills man kan börja intervallträningen med indie, sulorna fram måste på först!

Ridit!

Åh kroppen är helt slut! Har nyss ätit och duschat å innan dess var jag i stallet å red Frodo. Förstår ni hur längesen det var sen jag satt på en hästrygg? Typ förra sommaren då jag red montéloppet med frodo i östersund var senaste gången. Så de va skönt att få göra något annat än att köra faktiskt. Han va lite fjantig i början och skulle pröva mig men synd för honom att jag är bestämdare och envisare än han haha! Men han gjorde det bra, svara på galoppskänkel och pinnade på riktigt bra. Tror faktiskt att han tyckte det var roligt för han var riktigt på hela tiden. Fick tom hålla honom för att han inte skulle rusa iväg, inte likt frodo det där! Vi brukar ju faktiskt kalla honom för snigeln i vanliga fall men idag var han racerbil!

Så idag ha man fått sig ett riktigt träningspass, var så otroligt varm! Höll på att brinna upp medans sanna som körde indie och jesper som körde fredde höll på att frysa ihjäl. Men de känns skönt, musklerna är utmattade, en härlig känsla faktiskt. Känner mig så nyttig XD Resten av kvällen blir att ta det lugnt å ba njuta av att det äntligen är fredag.

Städjävlatant!

Blä nu har man nyss tagit tag i städningen av rummet. Pappa va så himla sur så jag va ju bara tvungen, men de va på tiden oxå ska jag säga. Mitt rum har nog inte varit såhär stökigt på flera månader, det här va verkligen stök! Man kunde inte gå i rummet utan att kliva på kläder, golvet var täckt! Och jag skyller på mina "vad fan i helvete ska jag ha på mig GRRRRR" morgonar. Ni vet, då man är lite stressad och riktigt förbannad. Men nu ser de riktigt fräscht ut, damtorkat, bytt sängkläder och damsugit å plockat upp från min garderob.. eller golvet som många säger! Och jag har idag upptäckt att jag har 7 kuddar i min säng, underbart! Är de normalt med 7 kuddar? X) who cares, skönt som fäään iaf!

Nu? Ja nu ska jag snart gå och duscha sen se tv! Imorgon blir det skola och sen GÅR jag iväg till stallet å kör lill hästen med sällskap! Om de inte är varmt imorgon så dör jag, vill inte gå i -15!

Go natten på er ;)


i am alive

Hehe dålig uppdatering i know, men de få ni leva med. Jag har ju faktiskt ett liv!
Dagen började sådär lagomt bra, letade efter kläder å allting (mitt rum är verkligen ett bombnedslag just nu) Jag blev irriterad med jag fick det att vända på sig efter jag fällde robin. Haha jag satt i soffan och robin kom in i rummet, då la jag benet precis framför honom och han tittade mot tvn så han snubbla rakt in i soffan. Haha fyfan va jag skratta gött åt de. Sen råkade jag säga något som man kan misstolka, vi prata om att jag ska på gala på lördag och jag satt och fundera på vad jag skulle ha på mig.
Han tyckte att jag skulle komma med stallkläder men de gjorde jag för två år sedan och de kändes inte bra kan jag ju säga. Ja ba: Men ibland de e ju kul att "klä upp sig" å va fin, ha du aldrig prövat de? Haha stackarn, men han fatta ju vad jag mena. Robin är ju finast i världen <3 Han for nyss och jag kommer inte att träffa han på 4 dagar, fyy :(

Hade nationella prov idag. 3 timmar ha aldrig gått så fort som de gjorde idag. Sjukt! Satt i lite panik den första halv timmen för jag visste inte vad jag skulle välja för uppgift. Men sen blev de debattartikel.

Ha väll inte mycket mer att berätta tror jag.. hm.. orkar inte dra de andra dagarna heller.


måndag är avklarad

allluuu på er!
Asså jag säger de igen, fyyfan va den här dagen ha gått fort! Sjukt men skönt! Efter skolan va man med lottie å matilda, for runt på stan en sväng sen åt vi på subway, träävlans!  Efter de va man till solängskrogen och tittade, de blir ny start där på onsdag! Ny renoverat äre och nya ägare, va så fräscht där inne! Kul att solänget ha fått en sånn fin restaurang, de behövdes! De är en släkting till mig och en annan kvinna som driver stället nu, kommer nog att gå skit bra för dom! Dom är ju dessutom kung på att laga mat, man få munorgasm!

Ikväll ska jag gå igenom lite olika typer av texter för mig själv, har nationella i svenska imorgon! Spännande! Säg ba att de få gå som de gå! Efter de blire dusch men hårinpackning å lite sånnt pyssel, skönt!

Nä hörreni, ha en bra kväll ;)

oj

oh shit. Borde ientligen sova men ha suttit på msn å pratat med en person jätte länge. Skärpniiing, kommer va död imorgon. Kul för mig! Jaja, ska sova nu istället för att sitta här å glo!

Go natt på er!


snart dags att sova, love it :D

Sitter och små tittar på wallander, även fast jag inte är så förtjust i dom filmerna. Eller jaa.. dom är bra när man väl orkar att titta. Men inga favoriter direkt! Ska snart tvätta bort smink å sånnt å lägga på en ansiktsmask som jag brukar göra varje söndag, det är så skönt. Längtar efter att få sova, och i natt får jag sova utan robins hund i samma rum. Vaknade två gånger för att hon låg och smaskade i sömnen, och ja kunde ju inte he ut hon för då skulle robin vaknat, drygt!

Ska även bestämma vilka kläder som ja ska ha imorgon, fan vad jag hatar det! Haha gu vilket problem, men de är typ anledningen till att jag kommer så jävla sent ibland. Men ni måste erkänna att sånnt är så drygt!


söndag är över

Hallåå ;)
Ja vad hittade jag på igår? Jag drog in till stan en sväng, sen satte jag mig på en buss och åkte till min älskling. De va så skönt att få komma bort från själevad! Var där tills idag runt lunch då jag åkte och jobbade. Efter de så körde jag indie 4 varv på slingan.

Hon kändes riktigt fin, hon ville som vanligt bara springa springa å springaa! Mycket spring i den där kroppen alltså! Men hellre de än att vara hur seg som helst ;)

I veckan ha vi nationella prov i svenska, måste öva på olika tidningstexter i morgon! Är inte riktigt 100 på alla än, men de ska vi ordna! Fattar ni va fort de gå, redan nationella! Och snart ska vi söka in på gymnasiet!! Fyfan va jag kommer att ha svårt att fatta beslut :S

Aja, nu väntar ja på solsidan!

Vad fan ska man gö ida?

God morgon på er. Ja jag hade ientligen tänkt att fara å kolla läget på mätningen idag, men blev inte så. Försov mig och skulle aldrig hinna dit. Men dom klarar sig utan mej där borta så de är ju lugnt X) Men nu måste jag försöka få den här dagen att gå åt på nå vis. Hatar sånna dagar då man inte ha ett piss att göra! Man bli så rastlös.

Det jag skulle kunna göra idag, fast inte är så jätte kul är att antingen städa på mitt rum, eller fara till stallet och smörja indies utrustning. Eller kan jag fara in till stan och köpa en ny mascara samtidigt köpa mer koksaltlösning. Fast ett annat alternativ som är roligare är att ringa någon å fråga om dom ha lika lite å göra som jag.

Elleeerr.. så kan jag ta min kamera och fota lite för de va ju fan 50 år sen :D Blixten är pajj men den behövs ju inte nu då de är så ljust :D



Bjur på en gammbild!

Aja vi få se va man hitt pååå :D

tidig kväll, o så skönt :)

inte bloggat på 2 dagar. Fy mej asså! Men ha inte orkat skriva de senaste dagarna. Inte haft ens tanken på att skriva. Men iallafall, äntligen helg för er som inte redan visste de ;)
Skönt, och jag ska inte göra ett skit! Ska ba te mätningen imorgon, inte för att jag behöver vara där ientligen men man ha ju inget annat för sig så vafan :) Sen se vi vad jag gör utav resten av helgen.

Ikväll har jag varit och bytt stav på tattoo, sååå skönt! Nu skrapar den inte mot tänderna eller något. Märker inte ens att den är där. Underbart! Körde indie efter det, sen for jag hem och tog en dusch å sen åt man kebab! Fyfan va göött, va vrål hungrig! Sen skulle man se på en film men den va så jävla dålig att jag sket i den, usch vilken B film!

Och nu ligger jag i sängen och tänker sova, blir en tidig kväll! Men skönt är de.

vageljävel..DÖÖ

Åhhh ja tror jag dör snart! Ha fått en vagel i ögat, inte skönt! Kan inte vaglar ba gå å dö tack? :(
Sitter å väntar på att robin ska komma hit, gåå seegt. Menmen ingen stress! Eller jo vill faktiskt ientligen gå och sova. Men de är så mycket mysigare att somna med robin brevid sig, så jag väntar! Imorgon äre..onsdag va? jo de äre, slutar 2 och då ska man gå iväg till stallet. Snälla låt de va varmt! Vädret är så cpigt nu för tiden så man vet ju aldrig, dagen innan äre varmt som fan och dagen efter äre typ -30.
Så må vädret va med mig!! Och låt vageln vara DÖD imorgon, vill inte ha den. Den bortskänkes!

nu ska jag tvätta bort smink å sånnt, rengöra piercingen och borsta tänder!

Sov gööööttt :D

Naps! <3

Åh vad powernaps är för jävla härliga. Sov från halv fyra tills sex, blev då väckt av pappa som sa att de va mat. Så nu har man nya men ganska onödiga krafter. Är ju inte länge kvar tills man ska gå och lägga sig.
Menmen, powernaps i mitt hjärta!


så söt bild, känner igen mig lite :D

shuu

Blev inget stall för mig idag, bättre att jag kör imorgon då jag ska dit och jobba oxå. Så nu ska jag läsa lite läxa och göra sånna "nyttigheter"
For ju in till stan efter skolan, for te UM och sen gick jag till ÖA där mamma skulle skriva på ett prao papper. Har prao vecka 9 hos en journalist och hos mamma. Kunde inte va hos journalisten hela tiden så mamma ska få ha hand om mig emellanåt.
Och vill ni veta en skit rolig sak? Maria från karlstad kommer den veckan, hon ha lov då! Ska bli skit kul, saknar henne! Käka på sub way med mamma, träffade på madde och linda oxååå. Sen gick jag och "små shoppa" lite. Blev ett par trosor, helosan för mina torra händer, rengöringsgrejs för ansiktet. Sen träffa jag på madde å linda igen, då gick vi runt ett tag på stan å sen for jag hem!


RSS 2.0