Startsidan      Kontakta mig     

:)

Nu har jag nyss varit och nattat elit. Han va faktiskt rätt så lugn trotts att han va alledes själv ute, fast när jag kom då fick han bråttom till grindarna haha. Jag borstade av han en sväng, va så nyfiken på hur han betedde sig på gången. Han va hur cool som helst! Vi bara myste, hur gosig som helst är han.

Nu ska jag se på tv och va med älsklingen, måste upp tidigt imorgon! Ska släppa ut elit och sen jobba.





Farmens Elit




f: 2007
valack
116cm
rek: 2.22,6 12 1-4-2

e.Ernst Ronaldo 580 rek 1.39
u.Zanthana 3949 rek 2.24 (har lämnat bla Muskot rek 1.48,Farmens Tix rek 1.57)
ue.Vagabond 360 rek 1.53

Är hittills så himla nöjd över honom!

Här kommer lite bilder, dom blev inte riktigt bra men bättre än ingenting!


Elit (hel blått täcke) och hans helbror Farmens Sprinter som skulle åka vidare upp till boden!

Efter att ha släppt ut dom i hagen så gick vi och fikade. När vi kom tillbaka så låg både elits grimma och täcke på backen. Dom måste ha busat ordentligt för det var stora hål i täcket haha. Grimman sitter därför lite "högt" ville inte att han skulle he av sig den igen :)




dålig uppdatering

Jääklar vad uppdateringen har varit kass. Men jag har jobbat så mycket och på kvällarna har jag varit med robin, och då kan man ju inte blogga! Det är min ursäkt! Iallafall så sov jag hos bästaste madde på fredagen! De va såå himla längesen vi umgicks, ha verkligen saknat min boob! Så de va kul att få träffa hon igen. Igår så åkte vi till sollefteå med en massa folk. Säger ba att lax festivalen SÖG! Det var typ mer ös på parkeringen där vi hade bilen. Men kul vare emellan åt, vi for hem sen och åt kebab haha. Det är liksom ett måste här då det är fest! Tack för en rolig kväll allihopa! Speciellt madde, så jäkla kul att du kunde komma :) <33

Och idag då? Jo det är såhär, mamma ringde mej i fredags och sa att min ponny kommer redan på söndag! Så han är här i dag mellan 13.00-14.00! Det känns grymt, så himla spännande att få se honom. Så idag är jag hästägare! Men tänker inte avslöja än vad det är för någon, det kommer ikväll och jag ska ta mycket bilder LOVAR :)


ponny på g :)

Det är då sjukt vad dagarna går fort nu för tiden. Man hinner inte ens tänka så är dagen bara förbi. Det var tufft att kliva upp imorse, försov mig rätt så ordentligt men jag jobbade över istället så det jämnade ut sig! Har även pratat med min chef idag om hur jag ska jobba. Han sa att jag helt enkelt kunde bestämma lite själv, göra ett schema och skicka in det på måndag. Så himla bra, han förstod att det hade varit tungt för mig och Linda de här veckorna och att vi ville ha lite vila. Ha bästa chefen alltså! Han e grym ;)

Hummm.. efter jobbet så lindade jag om indies ben. Känns som att hon aldrig kommer att bli bra, inte om hon går på betet med 7 andra retsamma ponnysar. Det är full fart genom hela jäkla hagen, härja som fan med alla. Dessutom så är våran 3 åriga valack väldigt ja... om jag säger såhär: han vill ha bebisar heeeela tiden! Idag blev indie riktigt förbannad på han, ba took skrek flera gånger och ba matade hovar på honom. Såå han är väl hennes största plåga just nu haha.

Idag ska mamma ringa till ägaren te hästen som vi vill köpa, ska fixa en besiktning på honom. Om han blir besiktad nästa vecka och är felfri så kommer han upp på torsdag förhoppningsvis :) Tänker inte avslöja vem det är än i bloggen, vissa vet vem det är ;)

ingen rubriiik

Hej på er.
Sitter i sängen och är så extremt trött. Tycker att jag gjort mig väl förtjänt att gå och sova! Ha hållit på med boxar hela dagen, blir nog kanske de imorgon oxå. Känns faktiskt bra trots att det är jobbigt. Hur som helst så var jag ute och skrittade indie i blåsvädret efter jobbet, det gick hur bra som helst. Lugn va hon, fast utan dövningen vet jag inte hur hon hade varit. Kändes bäst att döva hon för annars kan de ha varit svårt att hålla hon i skritt haha, sprallfisen min.

Ska ringa älsklingen nu innan jag somnar! God natt!

jobb på g

God morgon.
Jag vaknade upp och va typ pigg! Va inte alls så där seg som jag brukar vara på morgonen, skönt! Idag äre dags för jobb, jag har bestämt mig för att jobba den här veckan och kanske nästa vecka. Kommer att bli tufft eftersom att jag inte alls tycker om det här jobbet. Man får bita ihop helt enkelt!

Finns ingen ork till bloggen!

Hej på er allihopaaa.
Motivationen till att skriva på bloggen ligger typ nästan på 0..
Ha nyss varit till indie iallafall, bytte bandage och lite sånnt. Blistringen ser ut att ha tagit bra, hon har rakt lite små sår och då har de tagit rejält! Och jag hoppas att det här bara va en liten hälta och att de inte är nå annat skit, förra året va ju ett helvete med ledkapsel inflammationen :(



Bjuder på en ganska färsk bild, från torsdagen tror jag att den är. Ville få en bild då båda drack ur samma hink men jag hann inte. Tycker att det va helt otroligt att dunder fick komma så nära indie, i vanliga fall så brukar hon lägga öronen bakåt och jaga iväg honom. Haha stackars dunder, han ha nog fått smaka på någon hov och även lite tänder emellan åt. Surhönan! :)

...

Hej på er
Ha typ nyss klivit upp.
Igår så jobbade jag, va ganska stressigt men de gick. Efter det så for jag hem och vilade för jag va så jäkla trött, fick mig en powernap. Fick ett telefon samtal från eva. Hon hade kollat på indie och de va inge bra alls med henne. Bogarna va ur och hon va öm i kotorna fram. Jag förstår inte vad jag ska göra, så som jag har hållit efter hennes kropp. Stretchat efter varje träningspass, masserat benen med blue lotion varje dag + lindat. Nä det där samtalet fick mig på ett riktigt risigt humör. Mår så jäkla dåligt av att hon ska ha ont, jag låg och ba tok grät i sängen efter det. Det tar så hårt på mig. Så vi är tillbaka på ruta ett igen, hon har blivit blistrad och jag ska fara dit på måndag och skritta henne lite. Det känns så himla tungt att de ska bli såhär!


Efter det så for vi till sidensjö och åt å lite sånnt. Sen for vi te stan, skjutsa folk till nyänget. Jag och robin snurrade i stan och skjutsade hem oscar och lite sånna saker. For även på max, åt chili cheese. De va gött. Höll på att dö när en något full kille kom in på max och skulle ha 50 smält ost dipp. Han fick 30st och satte ett sugrör i varje, hahah han va så jävla grym. Vi for hem typ klockan 3 på natten.

Idag vet ja inte vad jag ska göra faktiskt, bli nog att bada för att det är så varmt!

!

jävla skit dag..

hästsurr

Hej på er!
Sitter hos mamma och pratar häst, hon ska ringa te ägaren te hästen som jag kollat på länge. Spännande ;)
Ganska skön dag på jobbet idag, imorgon blire ännu mer jobb. Menmen, pengarna rullar ju in!

:)

Happ då ha dagen passerat. Känns som att dom går fort men ändå inte. Så fort jag får ett tillfälle så tittar jag på klockan, och det är det som gör att tiden känns så seg. Men ändå så tycker jag att timmarna springer förbi då det går bra (inte då trimmern jävlas, då känns det verkligen som en evighet!)
Jag har nyss varit hos mamma och ätit mat och surrat. Jag känner mig helt död i kroppen, tar väl en dusch och sen ska jag sova. Alltså det som är så sjukt är att jag ska hålla på med boxar imorgon och jag är typ glad för det. Det är något som jag förut HATADE alltså riktigt hatade! Men just nu känns det så otroligt bra att få göra något annat än att trimma gräs, för på solänget finns det så helvetiskt mycket gräs så det känns som att man inte kommer någon vart alls. Och det är riktigt drygt, usch!



vill sovaaa

Nä nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och sen blire sängen. Ä lika bra det för jag är trött och har inget att göra. Imorgon blire antagligen te att trimma gräs igen, tråkigt men pengarna ba rullar in! Längtar te helgen, ska tillbringa den med min älskling. Ska ba va i sidensjö och må gott! Och Indie ska böjas igenom på fredag, jag skulle bli överlycklig om hon är fräsch! Hoppas! Hon blir körd på fredag om allt stämmer med hon.

Ska lägga mig riktigt tidigt så det blir lätt att komma upp imorgon!

Så här brukar en vanlig dag på jobbet se ut:




GRRRÄÄÄS D:

slutkörd

Åh sitter i köket och är helt slut efter dagens arbete. Har trimmat som en galning hela dagen, och lite förbannad har man blivit emellan åt. Men nu ska jag bara ta det lugnt heela kvällen och sen avsluta med en skön dusch innan jag går och lägger mig, är ju alledes full av gräs. Hm.. ja de va väl allt jag hade att skriva ;)
Inte så intressant men något måste man ju skriva :D

det spökar i nacken

Hej på er!
Jag blev hemma idag, vaknade upp och hade jätte ont i nacken. Kändes typ som träningsvärk, så jag ringde och sjukanmälde mig. Nu känns den bra, sov typ te 13.00 och kände ingenting! Hoppas att de ba va nå mysko som gick över. Så jag ha varit hemma idag och inte gjort något, bara typ tittat på hästar.
Bestämde mig för att inte ta hästen som jag hade tittat på. Kändes så rätt från början, men sen kom jag på djupare tankar. Revansch är en jätte fin häst som jag verkligen kan rekomendera! Men jag känner att jag vill ha en startad häst. Så jag har hittat en intressant ponny nu, men kan inte fara och titta på honom då han står längst ner i sverige. Men vi får se vad det blir utav det :)

åsele

Nu är man hemma från åsele! Känns ganska skönt att komma hem, campinglivet är inte min grej riktigt. jag,robin,joel,forsman,frisen och johannes kom te åsele 12 igår, slog upp tält, käka och gick runt på marknaden. På kvällen bleve feeest, gaalet! Kul varne, men missade dead by april ;( Haha de va så ovärt att slå upp tältet, vi låg i bilen hela natten! Men de va faktiskt galet skönt, lätt mycket bättre än tältet.
Så idag ha vi varit lite bakis, gått runt på marknaden igen och sen så va vi och kika på the playtones ba för att robin gillar dom.

Ha varit en bra helg men den har gått sjuuukt fort! Är redan dags för att jobba imorgon, och jag ska jobba sten hårt hela veckan och länge!

Nä nu ska jag och robin duscha å sen ska vi lägga oss!

åsele!!!

Ha inte bloggat på länge nu, och uppdateringen lär inte bli bättre för nu drar ja te åsele!
fest ikväll, är taggad :D

grästrimmning kan dra åt helvete :O

Åh vad jag är slut alltså. Det har INTE gått bra på jobbet idag. Det ha jävlats hela dagen för mig. Ha trimmat diket vid vägen in till solänget. Lova att tråden på trimmern lossnade säkert 8 gånger minst. Hur jag än bar mig åt så ville den inte sitta kvar, inte ens när åke (vaktmästaren) fixade den så satt den inte. De va riktigt irriterande. Va tvungen att stanna upp hela tiden. Så imorgon ta jag inte den trimmern haha. Efter jobbet så for jag ut med indie, hade linda, dunder, sanna å salle som sällskap! Va riktigt trevligt men indie va pigg utav bara helvete haha, typiskt min dam!

Nu sitter jag och väntar på min älskling, vi ska se på harry potter och dödsrelikerna del 1 igen, vi ska se den på fredag så då måste vi fräscha upp minnet lite. Dessutom ska vi se på fotbollen, skit tråkigt tycker jag men D:

Ha en bra kväll! :)

hemma!

Hej på er!
Har varit en lång dag idag. Åkte ju som sagt till vännäs och de tog lite tid innan vi hitta just dit vi skulle. Men tillslut så var vi där, och det var ett riktigt skit väder! Va till och med tvungen att stanna på sidan av vägen för det regna så mycket att vi inte såg vägen. Iallafall så kika vi på revansch. En söt kille som verkar ha mycket bus i sig, glad och såg ut att ha mycket energi! Tror defenitivt att han kan bli något på travbanan, men det är en hel del jobb på honom endå. Han va lite sprallig av sig, ville inte alls stå still. Men han är ju bara 3 år så man kan ju inte förvänta sig så mycket av honom ;) Och han va riktigt liten, tro inte ens han är 120! Men det är ju faktiskt bra, ingen chans att han växer över. Är faktiskt sugen på att låna hem honom på prov, men vi får se hur det blir! Han va riktigt fin, lite mer muskler så blir han en riktig skönhet! Efter vi kikat på honom så for vi till mediamarkt, va ba tvungen att kolla på nikon d90! Blev inget köp idag men snart kanske? Efter det så for vi te stan, kika på lite kläder och sen åt vi kina mat.

Tog inge bilder på revansch pga det dåliga vädret :(

hej!

God morgon på er.
Om ca en timme så bär det iväg till vännes.
Hästen jag ska kika på är en 3årig russvalack. Han är inkörd men okvalad.
Han är e: Gumino u: Lilla Rind
Såå vi får se vad det är för en liten kille! Efter det så ska vi fara på stan i umeå och shoppa lite :)

ha de bra i fin vädre :D

jobbat klart för idag

då ha man jobbat klart för idag. Åh såå skönt! Fötterna värker och mina händer är döda efter sopen och spaden. Men man ska känna att man lever brukar man ju säga. Kommer att sova gott i natt känner jag, gäspar redan som en tok. Jag hoppas att älsklingen kommer hem idag, ååhhh <3 Nu ha han jobbat i härnösand i 2 veckor! Saknar han som en galning! <333

jobb

God morgon på er.
Idag börjar en ny arbetsvecka, känns ganska drygt men man få ju tänka på den dagen man får lönebesked. Det kommer att kännas så underbart. Vad jag ska jobba med idag vet jag inte riktigt än, ska antingen trimma gräs eller göra boxar och städa på publikplats inför ikväll.

hare!

:)

tjooho.
Ska snart he mig iväg till indie! Var ientligen planerat att jag skulle jobba ikväll men de blir inte av för det va inte så värst mycket som skulle göras. Skönt för då kan man ba tarne lugnt. Och det känns bra att hästivalen är slut snart, sista dagen imorgon och sen återgår allting till det vanliga.
Ska även gå te chefen på lunchen imorgon och kolla om jag kan ta ledigt på tisdag. Ska nämligen upp te vännes och kika på ett russ!


ledig idag

God morgon.
Vet inte vad jag ska skriva om riktigt. Är en aning nere idag, försöker att inte tänka på gårdagen så mycket. Men vi får se om det blir att fara till östersund nästa fredag, då ska vi pröva lite nytt! Finaste indie, när ska du förstå att du har en sånn stor potential att kunna springa fort? Men snart så ska vi hitta farten! Kommer som sagt inte att ge mig så lätt!

Idag ska jag hjälpa mamma att handla och sen äta middag hos henne. Efter det ska jag fara till indie och massera hon, stretcha lite och självklart ska hon bli lindad. Den vanliga ompysslingen ska hon få helt enkelt! Det här blir en lugn dag, och det känns så skönt! Har jobbat på hela veckan så jag förtjänar lite ledighet nu då jag ska jobba i typ 3 veckor till!

Nu ska jag kliva upp ur sängen! XD

:(

Diskad idag igen. Och det känns riktigt skit måste jag vara ärlig och säga. Gick rätt så bra i början av loppet, sen kom det ett ekipage som väste som en orm och skrek. Indie blev rädd och galopperade. Sen blev det 2 galopper till på det. BLÄ känns det nu. Nästa gång ska jag prova att ha boots bak, men då tar jag en massa helosan eller så tar jag en elastisk linda vid karlederna. Och jag ska pröva att ha gummitutor på öronen, tyvärr är det ju så mycket oljud under loppen :/ Huvva vad ekipaget som kom om mig levde om, har aldrig hört nå värre. Huvva! Nä oljud har jag lagt av med för ett bra tag sedan. Fick en varning på umåker och det öppnade ögonen!

Och mamma tycker att vi ska köpa ett russ nu, men bara för det så kommer jag inte att släppa indie. Vi ska nå våra mål och så äre! Jag har lagt alledes för mycket tid på henne så att ge upp finns inte i mitt huve! Jag har klarat av att träna 2 ponnysar förut och det kan jag banne mig göra igen!

Nä som man alltid säger, ba att ta nya tag. Även fast det just nu känns väldigt tufft, men som jag sagt tidigare: hårt arbete lönar sig! Så det är bara att kämpa på.

God natt på er!

jobbjobbjobb!

Blev inge bloggning igår för jag var helt slut! Hade jobbat som en galning så jag va så less.
Idag har det varit lugnare, hästivalen på solänget har dragit igång. Mycket folk har det varit! Känns så himla konstigt att det är massa ridhästar på stallbacken och en massa hinder på innerplanen, brukar inte direkt vara det så ofta på solänget inte! Iallafall så ska man jobba imorgon oxå, men blir då lite hårdare. Ska fixa en massa boxar och även försöka finnas som hjälp på stallbacken. Och på kvällen blir det tävling med bästaste indiebus! Ska bli så grymt spännande, som sagt så blire aliminum skor fram utan sulor. Har aldrig prövat det förut, skulle bli överlycklig om det funkar för henne! Håll tummarna!

Information och pogram för hästivalen kan ni hitta på den här hemsidan!
http://ovikhastival.se/

röd!

Har kommit hem efter ännu en arbetsdag, ha brännt mig as mkt..kuul! Ha typ inte så mycket att skriva så jag tänker sluta nu, ha en bra kväll eller någonting :D

arbetsskadad

Idag har jag jobbat som en jävla åsna! Började 8.00, hade lunch i typ 30 min mitt på dagen och sen jobbade jag konstant till 16.00, inga raster ens. Tror att jag kommer att få ångra det, kroppen typ darrar. Tänk hur jag känner imorgon, och då ska jag klippa ännu mer gräs. Komma dö! Men jag jobbade hårt idag för att få göra klart banan så jag kan börja på något nytt ställe imorgon. Känns så lustigt vid mina öron, det är som att hörselkåporna sitter kvar där! lääskigt.

Körde intervaller med indie på kvällen. Underlaget var riktigt skit idag, va som en sandlåda, djupt och löst. Tycker hon gjorde det bra som kunde trava på det underlaget!

nu ska jag duscha och göra mig klar för att sova, sen ska jag ringa älsklingen!

sängen!

Ska upp och jobba imorgon så måste sova.

först ska jag ringa älsklingen <3

ponnyridning!

Uppdaterade inget igår för att jag var så himla trött. Var iallafall med älsklingen igår under dagen, han var ledig i typ en dag från jobbet sen va han tvungen att åka igen :( På kvällen tog jag en mysig kvällstur med indie, de va riktigt härligt. Idag så har jag varit på ponnyridning i stan, va grymt lite folk på sommarfesten! Ha aldrig varit med om så lite folk på ett sånnt här evenemang. Men vi for efter typ två tiden för de va så lite folk. Efter det så lindade jag indies ben, och nu tar jag det bara lungt för jag är jätte trött!

Alltså det är sjukt vad jag längtar tills Robin får semester. Vi planerar att fara någonstans! Åh va de ska bli grymt kul :D


:D

Då har man gjort bort första jobb dagen! Känns skönt. Ha fått trimmat gräs och städat, känner redan av träningsvärken. Eva klämde på indie igår och sa att hon känns bra nu!



<33

???????

Allltssååå wtf? Ha bleve antagen till estetiska pogramet med inriktning estetik och media på PARKSKOLAN? Sökte ju för fan te nola :S Ha dom flyttat pogramet lr? Kommer ihåg att jag sökte te nola för skulle man studera media så va man tvungen att välja samhäll och inriktning media på park och de ville jag inte göra.
Fan va skumt :S

aaja, ska fara iväg och jobba snart så jag kan inte sitta här!

RSS 2.0