Startsidan      Kontakta mig     

inte ens nära trött!

Fan jag är super pigg och måste gå och lägga mig för att orka kliva upp imorgon, åååh va jobbigt.
aja det är väl bara att he sig i sängen..

..saknar min älskling :(

JOBB :D

Sitter hos mamma och ha nyss ätit middag. Vet ni vad? Jag har fått jobb! I minst 2 veckor! Ivan ringde idag och ville att jag skulle komma te solänget redan imorgon, ska klippa gräs! Haha jag har faktiskt aldrig gjort det förut. Men det känns så himla bra att få in pengar, längtar redan tills lönedag! Och nu är det ju så typiskt, maria som bor i karlstad frågar nu om hon kan komma hit upp. Bra timing! Blir ju inge kul om jag ska jobba hela tin :( Aja få se hur vi löser det. Hit ska hon men när det blir vet vi inte än!

Ska snart he mig till stallet och massera indie och linda bena på na!


Ni kan ju typ fantisera om att det är en passande bild här, har nämligen inga att lägga upp D:

steeek!

Idag blire te att ligga ute på altanen och sola utav bara helvete, jag måste ju bli brun! Ha typ blekaste benen i hela världen, man blir bländad. Kan inte förstå varför jag har så svårt att bli brun! Man kan inte tro att min mamma är min. Hon har jätte lätt för att bli brun, och hon är brun hela vintern utan att använda solarium eller nå annat skit! Helt naturligt brun ä hon, så fuskigt!

Nä ut på altanen och steka fläsket!


sakna!

Säg ba, guuu va kul det var att få jobba! Inser nu hur mycket jag saknar de små knasbarnen. Man blir liksom på ett bra humör då man är med dom, dom är så positiva och kommer alltid med roliga komentarer. Ser fram emot höstens kurser! Nu ska jag sätta i laddaren till mobilen och ringa till min älskade! Efter det blire en dusch :)


bajs D:

Nyss varit på stan, hitta skor men ingen bra storlek. Ha ju så himla små fötter, typ 36 :( Dom skulle inte få hem nå mer heller så jag ska beställa över nätet. Nu ska jag he mig på moppen, jobb!

jobbsökardaaaag

Hej på er.
Gick upp rätt så tidigt idag faktiskt, trots att det blev sent igår. Var på solänget ganska länge igår kväll.
Men jag är inte ett dugg trött! Idag ska jag ringa några personer ang jobb, kan inte ha det så här! Jag känner mig lite deprimerad över att jag inte ha något jobb, och jag är seriös! Mår inte bra utav det, jag som annars är en väldigt aktiv person som har så mycket att göra i vanliga fall kan inte gå och slöa hela dagarna. Och dessutom behöver jag pengaaar. Men ska försöka ordna det på något vis. Förutom att ringa så ska jag in till stan en sväng, ska lämna in lurar, klämma på kameror och köpa nya skor. Mina skor är så himla slitna, dom kommer inte ens duga till stallskor, så illa äre! Är riktigt stora hål i dom, men jag har inte orkat köpa nya haha. Är så svårt att köpa skor, men idag ska jag göra det. Hummm.. jo ikväll ska jag faktiskt jobba i 2 timmar, äntligen!

Aja nu ska jag he mig ut i solen, hare!

update

Hej på er!
Gjorde ett inlägg igår men det blev inte publicerat? Aja! Igår var man hos strindin och såg på jackass 3.5, så awesome! Har nyss kommit hem från robin, sista gången jag träffa han nu på 2 VECKOR! Bläääää säger jag bara! Det suger verkligen.. Han ska till härnösand och jobba, men det är ba att gilla läget. Iallafall så tänkte jag fara in te stan idag, men jag ta det imorgon för jag ska lämna in mina hörlurar som pajjat igen. När jag lix är på expert så ska jag känna lite på nikon d90 och d3100, är ju snart dags att köpa kamera. Känns som att min blogg är världens tråkigaste just nu men jag har ju inga bilder! Vänta ni bara då jag skaffar ny kamera, då kommer ni bli överöst med bilder :)

inte våran dag idag!

Kom hem från stallet för en timme sedan.
Regnet har öst ner idag, riktigt öst! Åskat har det oxå gjort. Banan var lerig, tung! Hade aldrig kört indie på en tung bana, så detta var första gången! Och det visade sig att hon verkligen inte tyckte att det var roligt! I värmningen hoppade hon nästan hela tiden, var helt sjukt mycket! I loppet var hon bättre, men det blev 3 galopper och det ledde till en diskning. Såå det gick inte så bra idag tyvärr. Men vi får ta nya tag, liksom tidigare ha hon sprungit 1 sekund från rekordet och varit hur fin som helst! Ha inte gjort så många starter i år men hon ha tagit fina placeringar. Det är en STOR skillnad på henne om man jämför med säsongen hon gjorde sist. Så det är klart man är nöjd! Ska exprimentera med balansen oxå, funderar på att he aliminum skor på hon fram vid tävling. Tänkte ju pröva tåvikter bak men det är väldigt ovanligt och krångligt sa våran hovslagare.

På midsommar så blev det fest med folk och bilåkande! Dagen efter så for man på max och käka, sen körde man indie och pysslade med saker i stallet. På kvällen såg man på step brothers med viktor,robin,emma och kenneth. De va lite kort om helgen!

Nä nu ska jag sluta skriva!

påväg hem igen

Hallåå
Sitter i sidensjö framför robins dator medans han är och jobbar. Ska snart hem och fara ut med indie en sväng och pyssla med henne. Hoppas det blivit bättre vid länden där hon var öm sist. Hon ha ju fått massage varje dag nu av sanna så jag hoppas att det har gett någon effekt. Efter jag varit där så ska jag fara hit igen, ska lix hit imorgon så därför kan jag lika gärna fara hit ikväll. Anledningen till att jag inte tar moppen är för att det snart ska regna och jag är inte alls så sugen på att vara blöt! Och sen finns det ju en till anledning, ha fortfarande inte kollat lufttrycket än. Orkar inte sitta 2,5 mil i typ 40 knyck, höll ju på att DÖ sist jag körde hit. Motvind HELA vägen + moppen är svag = de går extreeeeemt långsamt. Var så himla arg, hatar blåsväder för jag blir ju så grinig av det. Men iallafall så slipper jag det idag.

Hoppas ni får en bra dag trots regnvädret!


moppejävel <3

Jahaaa, de är tisdag idag tydligen. Ska plocka upp i rummet, spela tv-spel och sen fara till indie och massera hon ordentligt. Efter det kanske jag drar till älsklingen, känns drygt att ta moppen ända dit bort men de äre värt. Seriöst, vägen till sidensjö är så himla tråkig! Jag måste kolla lufttycket i däckena på hon, hon känns så ovanligt svag i uppförsbackarna. Gå typ 40 uppförs, så otroligt irriterande.

Nää måste ta å käka lite frukost kanske, är lite hungrig! De är typ lunch tid nu men aja!


moppee



Rieju rrx 06 <3 Så äckligt fräsch hon e alltså :D kärlek!

ryan

Go kväll på er. Här sitter jag och är pigg faktiskt! Men har absolut ingenting att göra, tråååkigt. Jag åker inte till älsklingen idag, blir nog imorgon på eftermiddagen! Så det kommer kännas skit att sova ensam, jag har för stor säng! Känns ju så sjukt tomt då.

Ni har förmodligen hört att Ryan Dunn ha dött. Fan jag älskar ju Jackass, så himla skönt gäng alltså! Såg jämt på det förut. Ryan va ju en utav mina favoriter helt klart, så härlig humor han hade!


R.I.P





:/

Det blev banjobb istället för intervaller idag. Och det gick inte så bra idag. Bara galopper blev det och hon störde sig hela tiden. Det stämde inte riktigt vid länden, men eva fick klämma och känna lite på hon så förhoppningsvis så ska hon återhämta sig så snart som möjligt! Lill gummsan! Idag fyller min bror 20 så vi ska snart äta tårta och fira honom, kvällen blir rätt så lugn!


träning på g

Nu ska jag fara te stallet, indie ska få sig lite intervall träning!


Gårdagen

Hej på er, tänkte uppdatera lite innan jag far till älskling igen. Gårdagens kväll tillbringades i en mercedes! Jag, robin, kenneth och viktor snurrade runt i stan, bjästa och kornsjö! Träffa folk och sånt! Trevligt varne
Idag har jag sovit och hållt robin sällskap då han jobbat, nu ska jag dit igen!

hörs!


-

Ha inte så mycket att säga om dagen. Ha varit trött hela tiden, va ute med linda och lollo igår kväll.
Gick upp tidigt för att fara till hästarna och ta bort lindorna från indie. Så typiskt att hon fått av sig en linda + två paddar. Paddarna är glansiga på utsidan och då glider lindorna av då hon rör sig. Men de tänkte inte jag på igår kväll! Så ha bytt paddar nu och hoppas att de blir någon skillnad. Mamma fick följa med ut och köra idag, det uppskattade hon jätte mycket! Vad som händer ikväll vet jag inte, ska bara ta det lugnt eller fara te stan. Ha inte bestämt mig än!

tävling snart ;)

Ha fått i mig lite middag och sitter nu och kikar på listorna inför nästa söndag. Är så himla taggad! Ska bara ut i 1 loppt den här gången.
Något som ska bli sjukt spännande är att få se Felicia med sin nya häst Skotts Dooleys som jag var på väg att köpa! Var så otroligt nära att jag skulle få hem honom men precis då jag skulle mejla ägaren om ett beslut så hade hon mejlat till mig att hon var tvungen att sälja honom. Det gick fort, 3 dagar! Åh så jag var besviken då, och kan ni förstå att jag blev förvånad då jag fick höra att felicia köpt han? Trodde han hade åkt till danmark eller norge :P Så jag hoppas att det går bra för dom! :D Är avis!

Jag och indie!



Jag och indie i lördags! Kolla hur rund jag ser ut! Jag köpte en ny väst för att slippa se ut som världens kanelbulle med puckelrygg. Nu har vi tagit bort en ryggplatta men västen åker fortfarande upp så de ser så förbannat fult ut! Hm... måste försöka fixa det på nå sätt. Någon som har varit med om samma och har nå tips?

morgon!

God morgon på er, idag är jag uppe tidigt. Eller ja, 10 är typ tidigt för mig iaf! Kan ju inte sova bort hela dagen ju. Fast det är som skönt det oxå, sova tills sent på dagen och lägga sig tidigt! Lovely! Aja, idag har jag lite att göra, smörja en hel del utrustning, fota hästarna, städa rummet. Ska börja med det sist nämnda!


kväll!

Hallåå. Ha inget alls att skriva ientligen, ha varit en tråkig dag. Just nu väntar jag på att min robin ska komma hit!
Nä nu ska jag gå ner och se på tv!

Vill till bergsåker!

Fan va avis jag är på alla som ska te bergsåker på lördag och tävla! Vill oxååå :(
Men hästarna ska släppas på bete den här veckan så vi får stå över den här gången, men kommer att starta hemma den 26 med indie i ett lopp!


go mat hos mor!

Go kväll på er ;)
Är hos mamma och ha nyss ätit middag, såå himla gott! Tur man ha en mamma som är proffs på att laga mat! Blev grillad fläskkarré med klyftpotatis och grillad ananas. Nu väntar jag på att Robin ska komma tillbaka, han är och hjälper en kompis med att flytta in en säng till hans lägenhet! Efter han gjort det så ska vi fara hem.

Imorgon ska jag sova, tanka moppen och fara till stallet. Sen ska jag in en sväng till stan, ha lite grejer som behöver köpas! Nämen nu ska jag sluta skriva, hare!



finaste!b (gammal bild!)

regn!

Hej.
Sitter i sängen och är alledes frusen, ha suttit på moppen i regnet. Idag ska jag fixa ett paket som jag ska skicka tillbaka till nelly.com! Sen ska jag fara och tanka moppen. Tänkte fara in till stan men det är så tråkigt då det är så dåligt väder, och dessutom vet jag inte om någon ska dit. Är så tråkigt att gå själv! Va ju tänkt att jag skulle dit med madde igår men jag kunde inte :( Men istället för stan så ska jag fara till stallet!

Ha inga bilder att bjuda på!

:)

Snacka om att dagen är slapp! Vaknade 13.40! Låg i sängen till 14.00 och sen såg jag på film. Men nu måste jag göra ett ryck och börja packa lite grejer för jag ska dra te sidensjö snart.

-

Ha nyss ätit värsta sommarmiddagen, nämligen grillat! MUMS!
Jag har inte gjort så mycket under dagen faktiskt. I morse var jag och fodrade å släppte ut hästarna och sen fixade jag stallet. Och nu ska jag snart dit igen för att ta in dom och fodra. Ska även promenera med indie en liten sväng ba så hon få skritta lite.
Ha inga planer för ikväll faktiskt, känns otroligt tråkigt! Får jag för tråkigt så tar jag moppen och far te någon. Tur man har dej moppen XD <3 Känns som att jag e typ lite beroende, använder hon rätt så ofta :D
Nä nu måste jag he mig på moppen!

resultat dannero

Go kväll på er!
Ha nyss käkat lite och tog en kall dusch innan. SKÖNT! Ha bränt mig som fan, värsta bonde brännan ha jag! Riktigt vackert. Iallafall så ska jag inte skriva mer om det, ha tänkt att ni ska få veta hur dagen har varit.

Eftersom att det har varit HETT idag så kunde jag bara värma indie 2 bakvarv och en lång provstart. Hon var riktigt pigg, fick hålla hon rätt så mycket. Dessutom gick hon utan helstängt för det var en annan ponny som hade det medans.
Provstarten gick skit och jag ville värma mer men som sagt så stoppa värmen oss. I första loppet kändes hon lite ofokuserad, osmidig och het! Blev 2 galopper, på upploppet så springer vi som 3a i mål men hon galopperar på MÅL! Så där blev vi diskade, typiskt! Riktigt surt! Hon fick springa själv ganska mycket oxå, det blev lite jobbigt för henne då, hon som vill ha sällskap!

I andra loppet känns hon mycket bättre. Hon travade riktigt fint, 2 mini galopper. Låter hon springa i sitt eget tempo och är inte på hon något i dom första 700m, ville att hon skulle få trava in sig ordentligt. Hon springer bra hela vägen och vi springer som 3a i mål på 2.18,5 Hon var underbart fin alltså!
Är så nöjd över henne idag, va otroligt surt att hon skuttade över mål i första loppet men hon va för osmidig och pigg, för lite värmd. Synd det men vi fick ju faktiskt en bra tid och en 3e plats, tog ju revanch i 2a loppet ;)

Indie är fan bara bäst :)

LOV!

säg ba FYFAN VA GÖTT DE KÄNNS MED LOOV!
Och att ha gått ut nian. Iallafall så har man som alla andra varit på avslutning, fått betyg och sen har man fikat med familjen. På tal om betygen så är jag faktiskt rätt så nöjd, kunde inte ha gjort bättre ifrån mig i år! Jag har varit sjukt skoltrött, så till och med lärarna har märkt det. Men ha ändå kämpat ihop 8 VG och 1 MVG. Kan inte vara något annat än nöjd!

Resten av dagen ska man ligga ute i gräset och steka en stund för att se om jag kan bli brun, sen ska jag fara till stallet och köra indie. Fatta att jag inte kört henne på typ mer än 2 veckor! Ha varit så himla mycket annat som hon varit med på. Men nu ska hon få sig en liten tur inför morgon dagen. Efter hon är körd så ska jag packa och ta in resten av hästarna å natta. Sen ska jag och Robin ut med bilen och kolla lite fester :D Jag får ju tar det lugnt ikväll eftersom att de är tävling och stallhelg som väntar. Blir en nykter kväll!

Hörs! :D

16.04

Dagen började med att robin väckte mig och sa att vi hade försovit oss, ganska rejält dessutom.
De va bara att kliva upp och fixa sig i ordning. Innan jag gick ut från huset så kollade jag mobilen och då hade sofie smsat om att de va livräddning idag och den är obligatorisk för att få G i idrott! Fan att jag inte kollade mobilen tidigare för då hade jag ju inte fixat håret eller sminkat mig, onödigt då jag skulle simma ju! Menmen, hann vara där i typ 20 min. Efter det så hade vi ingen lektion, man skulle bara städa ur sina bänkar och sen städa lite i klassrummet. Jag städade min bänk och sen gick jag ut med madde och linda! Slappt som fan! :D
Älsklingen bjöd mig på lunch idag, käkade på victorys och det var mega gott! Gullig han är! Efter det skjutsade han mig till skolan igen och sen hade jag typ hjärt och lung räddning som oxå är obligatoriskt.
Sen efter det skulle alla spela kubb men vi for in till stan istället! Så nu har jag varit där typ i 1 ½ timme, kunde inte vara där mer för jag höll nästan på att svimma av värmen. Kände hur det började snurra i huvudet, sjukt äckligt. Åkte hem med robin och köpte en dricka, mår så mycket bättre nu.

Ikväll är det avslutningsmiddag för alla 9or. Alla tjatar om vad dom ska ha på sig men jag orkar seriöst inte bry mig ett skit. Ska komma dit med mjukiskläder, slappt som fan! Kommer ju ändå bara att vara där i typ 1 timme och sen ska jag till älsklingen!

Exot!

Hittade  två gammbilder på pappas kamera! Är ifrån min första säsong. Jag tävlade ju Exot då. Kommer aldrig att glömma detta lopp, var så besviken efter jag kört! Det var slutet av säsongen, hade ett bra lopp till Exot. Men alla hästar sprang nytt rekord och Exot han var väl lite otaggad som han blir i slutet av säsongen och vi tappa lite i starten! Haha lill eckan som alltid försökte göra sitt bästa, en riktig pärla är han! Han ska faktiskt årsdebutera på lördag, spännande ;)



Finaste Exot! Världens bästa gubbe, tiden med han kommer man aldrig att glömma!

shopping

Tänker visa upp lite grejer som jag köpte i stan idag. Jag for dit för att hitta smycken och skor till examen men kom hem med detta! Typiskt mig!








Shorts Carlings 299:-
Nagelack Kicks 25:-/st
Concealer Make Up Store 275:-

In Flames <3




...

Alltså fyfan vad less jag blir. Vet inte vad det är med mig, har något himla illa mående hela tiden. Började ju i lördags, sen fortsatte det i söndags, igår gick det över och nu har jag det igen. Blir så less!
Började 10 idag, men jag vaknade typ 8.40 och tänkte ligga och dra mig i 20 min. Men jag somna. Får väl se om jag orkar ta moppen in till stan, skulle ha varit i villaparken idag. Känns som att jag inte riktigt har ork till att göra någonting alls, och nu när jag mår lite illa så blir det ju ännu värre.

Aja funderar på att lägga mig ner igen för jag e så LESS.

Sverige :D

Nu ska jag dra till bästaste madde, måste ju fira nationaldagen :D



Sverige <3

Dannero!

Jag och indie ska starta på dannero nu på lördag! Lägger upp ett par kassa bilder på loppen.

Lopp 6:



Lopp 9:



-

Hann inte blogga något igår för jag var med älsklingen hela dagen. Vi va på örnexpo en sväng och sen for vi hem och bara myste. Idag har jag gjort han sällskap då han jobba, och nu sitter jag i soffan och ska snart dra mig hemmåt.
Ikväll ska jag fara till stallet och smörja å linda indie å efter det ska jag och robin ut med bilen i stan, kanske ska fara till mellansel en sväng :)

hemma från kryssningen!

Nu är sofia tillbaka i övik igen! Och jag måste säga att de känns så himla skönt, älskar att komma hem!
Ha varit himla kul. Men ett minus att jag mådde så himla dåligt idag att det inte blev någon shoppingrunda i sthlm.. men får väl fara dit någon annan dag. Hm.. på båten kunde man shoppa, gå på spa, klippa sig, spela på casino, sen vare mkt underhållning och självklart var man i taxfreen! I Finland så va vi på sea world, typ ett ställe med massor av akvarium. Sen så va vi på ett nöjesfält en stund, men åkte inte nått för biljetterna va så sjukt dyra! 65 svenska kronor för ett åk! Så det blev inget.

Nu ska jag vänta på att min älskling ska komma hit! Ha varit så himla jobbigt att inte kunnat prata med han något. Min mobil dog och jag kan ju inte min nya pinkod så bra, så jag ha inte kunnat öppna den. Fyfan säg jag bara! Men tur att jag får träffa han ikväll :)

Kanske lägger upp lite bilder imorgon, god natt :)

Sovasova!

Ska upp om ca 4 timmar så borde gå och lägga mig nu.
Imorgon blir det många timmar i bilen, ca 8. Vi ska åka klockan 06.00, dryygt! Extra drygt för mig som inte kan somna i bilar, det går bara inte. Tycker inte om den sov positionen!
Färjan går 17.00, och då ska vi roa oss. Är typ ett shoppingcenter där sen äre ett spa där å en massa sånnt. Ha inte fått veta så mkt, alla andra har varit så insatta i det här och tagit reda på allt medans jag inte har tänkt på det ens haha. Men det ska bli kul :)

Så uppdateringen kommer att vara låg under de här dagarna, kommer hem typ på lördagkväll eller på söndag.

Ha det bra allihopa! God natt!


bjuder på en gammbild, ha inte så mycket annat att bjuda på tyvärr :(


The hangover II

Ha nyss kommit hem efter en bio kväll med några stycken! Vi såg baksmällan två, fyfan vilken bra film! Höll fan på att döööö, verkligen se värld. Den är typ bättre än ettan! Iallafall så har jag varit i sidensjö hela dagen, palla inte skola! Va endå nå jävla lekdag, ovärt! Så jag har sovit och sen varit med Robin. Efter det for vi in till stan och åt, sen blev det film ju.

Och nu måste jag verkligen packa, DRYGT! Slutar med att jag packar ner 324234 saker som jag inte kommer att använda. Typiskt mig! Men, bäst jag tar tag i det nu!

RSS 2.0