Startsidan      Kontakta mig     

Nu är det över för ett tag!

Känslan man har inom sig just nu är ju bara för härlig. Ha gjort bort ALLT, nu är det inge mer skola! Inga mer lektioner, inga mer prov, inga mer läxor! Ingenting! Nu framöver är det typ lekdagar/städdagar å sånnt skit.
Är så härligt. Och sen ska jag fara iväg och jobba på min "häst & kör" kurs. Sista gången för i år, tråkigt men endå lite skönt att få ett litet break. Känns så himla skönt att få fara iväg till stallet! Ha ju inte kunnat vara där för alla kurser och skolarbete. Men nu ska jag äntligen dit :)


Nu är det över för ett tag!

Känslan man har inom sig just nu är ju bara för härlig. Ha gjort bort ALLT, nu är det inge mer skola! Inga mer lektioner, inga mer prov, inga mer läxor! Ingenting! Nu framöver är det typ lekdagar/städdagar å sånnt skit.
Är så härligt. Och sen ska jag fara iväg och jobba på min "häst & kör" kurs. Sista gången för i år, tråkigt men endå lite skönt att få ett litet break. Känns så himla skönt att få fara iväg till stallet! Ha ju inte kunnat vara där för alla kurser och skolarbete. Men nu ska jag äntligen dit :)


sista spurten

Har suttit med en bokrecension i typ flera timmar nu, börjar snart bli klar. Jag är så himla trött just nu, sjukt!
Känner mig duktig som har suttit så länge och jobbat, höhö!

Ska göra klart skolarbetet och sen ska jag prata med min finaste!


bli nog ingen träning med indie den här veckan heller eftersom att örnexpo börjar på torsdag :P

go naatt

Nu ligger jag och älsklingen i sängen och ska snart sova, fast jag känner mig jätte pigg :O

God natt!

elitloppet!

Tjooo.
Sitter å se på nån tråkig film och väntar på att solsidan ska börja.
Köpte en orkidé till mamma för jag visste inte vad jag skulle köpa! Men det blev uppskattat. Såg på elitloppet och åt middag. Alltså shit elitloppet, fyfan att man inte var där iår! Det var planerat men pga mammas nya jobb så blev det inget. Älskar verkligen känslan innan starten ska gå, den är speciell! Stämmningen å allt är bara så härlig. Men vilket upplopp det blev! Helt otroligt spännande var det. Men Brioni blev först över mållinjen ;) Efter det for jag och robin hem, han skulle tvätta bilen så jag passa på att tvätta moppen. Det behövdes!

Nu ha jag hittat två klänningar som jag ska skicka efter, kan inte bestämma mig så jag tar hem båda och skickar tbx den som ja inte vill ha!

puss

mot stan!

Hej på er!
Väntar på att älsklingen ska bli klar med lunchen, sen ska vi fara in till stan haha. Först ska vi på mekonomen för Robin ska fara dit och titta på nå grejs. Sen ska vi fixa en morsdagspresent! Kommer att bli svårt att komma på något bra.

Igår va vi på sandras (min låtsas syrra) konfirmation, både jag och robin vart himla less på att sitta där i 1 ½h. Efter det blev det mat och fika med lite släktingar till sandra och sånnt. Sen drog jag och robin till sidensjö, va hos hans chef och fika å snacka massa! Seriöst hans chef är fan kung, så jäkla rolig att jag döööör! Efter många skratt så for jag,robin, emma och viktor till stan och crusa runt, va sten dött för alla va i solle! Tänkte fara till solle först men de är ju så långt dit så det blev inget. Efter vi varit i stan och busat så for vi hem, slutade med att jag somnade på soffan.

Nu ska jag äta lunch, hörs!

vaken :D

haha är fortfarande uppe, men robin komma ju snart så då vill jag vara vaken :D

Städning, check!

Såhär rent och fint har det typ aldrig varit i mitt rum. Jag har verkligen stor städat! Duktig jag är, men tänkte att när jag ändå ska göra det så varför inte göra det ordentligt!

Åh längtar efter min robin! Ha kännts så himla konstigt nu när han har varit så extremt långt ifrån mig. Så det ska bli skönt att få träffa han igen, kommer att över ösa han med pussar och kramar! Och han är ledig imorgon så vi kan vara med varandra heela dagen, så himla awesome! Men han kommer hem typ 3 i natt, men huvudsaken är att jag får ha han här <3

Ska snart ta en dusch, måla naglarna och hålla på med sånnt pyssel :)

awesome

Goddag mina kära läsare.
Har gjort skolarbete nu och tänker städa rummet för annars får dom nå fel på mig här hemma.
Iallafall så hade jag kemiprov och hemkunskapsprov idag, båda gick inte såå bra. Känns då inte bra iallafall. Ha haft 3 prov på tyskan som jag fått vg på, ha inte pluggat någonting på det! Visste inte ens om att de va prov, kom in mitt i lektionen och va lite förvånad. Menmen, ett vg tacka man inte nej till! Haha trodde ju att de skulle gå åt helvete eftersom att jag inte ens lagt ner tid på tyskan, och jag fattade ingenting av provet! Tur har man ibland ;) Så nu ska jag göra en muntlig redovisning på måndag så jag kanske kan få ett vg i slut betyg! CHILL! Och muntlig redovisning hade vi på fysiken idag, känns som att de gick jätte bra! Hoppas jag få minst vg på slutbetyget. Det enda jag ska göra nu är att bli klar med engelska recensionen, svenska recensionen om jag hinner, och sen ska jag kunna en låt på gitarr. Känns bra att de är så lite kvar!

Nä städa skulle jag göra, inte sitta här!



Råplugg här, jajjemään!

Kämpar på med pluggningen för fullt, går trögt. Att lära sig 304929 saker på en gång är inte lätt må jag lova! Hoppas det kan sitta i hjärnan åtminstonde tills imorgon eftermiddag, SNÄLLA! Typ min enda chans att få vg i kemi. Seriöst, min hjärna måste va min vän imorgon annars är jag köööörd!

Alltså ni fattar inte hur mycket jag längtar tills nästa vecka.
Vi går tills på torsdag, bara slappa dagar i skolan! Sen ska man dra på kryssning och efter det stannar man i stockholm och drar en runda där. Fatta vad jag ska shoppa hårt, vet exakt vilka butiker jag ska in på haha. Har ju varit där ett antal gånger förut så jag kan typ hela stan nästan! Slappt, slipper att gå runt och se sådär typiskt turist ut med kartan i högsta hugg. Så nu ska man jobba gärnet nu imorgon, sen kan man slappna av.

Snart är det looov :D

:)

Sitter och skriver en bokrecension på engelska. Och boken är helt jävla värdelös så de känns himla tråkigt att sitta och skriva om den. Fyfan! De va riktig skit.

Ska hinna med att skriva den, plugga på kemi och hemkunskap för att jag har prov imorgon! Sen måste jag städa för vi får främmande i helgen, alltså varför ska man städa för att det kommer främmande? Dom fattar väl att man alltid ha stökigt då dom inte är här, såå himla självklart?
Skulle seriöst inte bry mig ett dugg om dom kom in i mitt rum nu :D Och en sak till, varför ska främmande upp på rummet? Alla gånger vi haft främmande här så kanske max 2 har varit och kollat i mitt rum. Chansen är inte så stor att dom kommer hit upp. Är väl inget märkvärdigt med mitt rum, svart vägg som är täckt med plancher, små söta damråttor på golvet och en massa annat kul haha XD

Nä det vankas fika nere vid tvn ha jag hört!

D:

Är lite nere just nu..
Orkar typ inte skriva något, ska hoppa in i duschen och sen prata med älskling i telefon. Sen gå jag och lägger mej!


natti

Nu har jag och älskling duschat så nu ska vi gå och lägga oss. Blir skola för mig imorgon, och imorgon kväll ska jag ha min koppar kurs för sista gången! Det är nämligen avslutning. Men nu ska jag sluta skriva, dags för sängen!

God natt på er!



Finaste Indiegumman! <33

hemma idag oxå

Blev hemma idag igen. Mitt öra var stört igår, slog lock och gjorde ont. Men idag är det lite bättre. Far nog till skolan imorgon kanske! Är så grymt less på att sitta här hemma och bara söla.

Ska göra skolarbete nu! :(

bli min

Hoppas verkligen att det blir av den här gången.
Han är perfekt, någon som jag verkligen har fastnat för.

Ska slänga mig in i duschen, sen ska jag prata med min älskling <3

pluggpluggplugg...avlider snart D:

Engelska bokrecension
Svenska bokrecension
Plugga för kemi prov
Skissa klart en ritning för en lägenhet
Plugga för hemkunskapsprov
Göra klart fysikarbetet
Göra klart svenskredovisnings-skiten

Allt de där ska jag göra den här veckan! FAN VA SKOOOJ

...ellllleeeer? kommer fan avlida :( Så går de när man är lat i skolan och väljer att göra andra saker på fritiden!



:)

Gårdagens inlägg publicerades av någon inte av någon anledning! Skumt! Men skrev inte så mycket vettigt iallafall. Va hemma från klassresan för att jag va så jäkla förkyld. Robin kom igår oxå :D Vi for in till stan en snabbis och kollade läget och sen for vi hem. Va så grymt mysigt att få somna med hans arm runt om mig<3

Nu ska jag käka frukost och se på solsidan för jag missade det igår! Är ledig idag om ni undrar varför ja e hemma!

Resultat Östersund

Go kväll på er.
Den här dagen har varit lång, men den har gått snabbt endå. Fast bilresan dit och hem kändes som en evighet (det var det, 3 ½h tar det härifrån till dit) Iallafall så gick de inte så jätte bra idag tyvärr. Frodo kändes jätte fin i värmningen, han var verkligen på hugget. Men i loppet verkade viljan vara bortblåst, försökte att peppa honom och jag var rätt så bestämd men jag insåg väldigt snabbt att de inte riktigt var hans dag idag. Så vi blev oplacerade och han sprang på 2.14,0

Indie kändes lite studsig i värmningen, annars var hon super fin. Prövade att korta ett hål på käken, men det räckte inte långt. Vi blev diskade efter 2a sväng. I andra loppet gick hon mycket bättre, starten blev bra, la mig jämnsides med ledaren för att peppa upp hon lite. Lägger mig i täten men då kom en galopp, hon springer på bra igen men har blivit omkörd av några och då kommer en galopp igen. Så det jag satsar på då är att hålla hon istället för att vara på hon, en till diskning hade varit onödigt. Så hon gick i mål på 2.24 oplacerad.
Hon sprang med gammskor idag för att janne inte hann att sko hon igår, kan ha berott lite på det. På månad blir hon skodd och då ska hon få testa att ha tyngre skor bak eftersom att hon kanske är framtung då hon har sulor fram. Så vi prövar på det! Annars var hon så jäkla fin emellan galopperna, synd att hon blev diskad i första loppet!

Vad säger man? Det är början på säsongen, vi tar nya tag ;)

sova!

Har pysslat i stallet riktigt länge nu, allting är packat å klart inför imorgon så nu måste jag sova så jag är pigg, ska faktiskt upp 04.45! Kommer att DÖÖÖ! Min hals kommer inte att vara så glad imorgon tyvär, men de får jag leva med!

Håll tummarna imorgon :)

-

God morgon!
Klev upp för typ en timme sen, sköööönt. Har sovit riktigt bra förutom att jag vaknade 8 av ett sms, så låg och smsa ett tag och sen somna jag igen. Blev hemma idag oxå, men förkylningen verkar ha gett sig lite. Ska snart ut till stallet för att röra på indie. Efter det så ska man jobba och sen packa inför imorgon.

Nyklippt och jordgubbar!

Nu är man nyklippt, känns såå fräscht! Men känner mig jätte kort hårig än fast frisören knappt tog 1 cm. Men har ändrat luggen lite och sådär, så vi får se hur jag trivs i den här frisyren! Har även köpt lite nya hårprodukter, dyyrt men bra!


Nu ska jag äta jordgubbar med glass, nomnom! :D





vet att ni älskar mina fiina mobilbilder XD


förkyld!

Då har man åkt på en förkylning! Hääärligt.. Har ont i halsen! Men annars känns det bra så det kunde ju ha varit värre. Och jag hoppas verkligen inte att det ska bli värre, orkar inte va sjuk på lördag!
Men idag ska jag iallafall åka in till stan och klippa mig, ååh vill inte! Klipper man 1cm av mitt hår så känner jag mig helt jävla naken. Menmen, det är rätt så slitet så det måste bort! BE STRONG SOFIA! :(

Aja, ska gå till bussen om 10 min så borde göra mig klar nu. Hörs!


robin<3

Älskling kom hit som en överraskning så nu är jag på ett grymt bra humör igen! Åh vad underbart glad jag är nu, Blev helt förvånad för han sa att han inte kunde komma för att han skulle jobba imorgon! Och nu bara dök han upp, som en överraskning!<3
Ska gosa med han nu, min älskling! <33

ÅH

Sitter vid köksbordet och känner att jag ientligen borde sitta med skolarbete istället för att skriva här. Men orken har tagit slut, finns absolut inget kvar! Det enda jag gör på lektionerna är att sitta och surra, får fan ingenting gjort för jag orkar inte! Vissa mornar skiter jag att fara till skolan för att jag orkar verkligen inte! Känner en sånn press på mig. Tiden börjar ta slut, 2 veckor kvar och jag har jätte mycket att göra. Men jag orkar inte, är så otroligt less att jag vill bara lägga mig ner. Och inte nog med det, är trött JÄMT! Trots att jag äter bra och sover jätte bra så är jag trött jämt. Måste ha brist på något ämne i kroppen, tappar rätt så mycket hår. Ni ska se då jag ha fixat håret på morgonen, är typ 93543933+5 hårstrån på tröjan.. så vackert!

Nä borde sätta igång med mitt jävla fysikarbete istället för att klaga.. BLIR GALEN! All jävla skit tar ju aldrig slut..

en oväntad sovmorgon

Dagen började ju riktigt bra.. eller? Vaknade med känslan "fan jag måste ha försovit mig!" Och de hade jag, väckaren hade av någon anledning bestämt sig för att hålla käften. Vaknade klockan 9, hade försovit mig i 2 timmar. Men va endå lugn, brydde mig inte ett skit ientligen för vi hade inga viktiga lektioner. Funderade ett tag på om jag ens skulle åka till skolan, men det gjorde jag iallafall för jag hade en viktig lektion. Tur att detta bara var en skoldag det hände på. Tänk er om det hade inträffat på en tävlingsdag och man skulle köra upp hästarna själv, dåå skulle det verkligen va kört. Hoppas det aldrig händer mig då jag skaffar körkort, då kanske man får ha två väckarklockor på för säkerheten haha. Aja, efter slöjden så vare en föreställning och sen for ja hem i regnet! Tur att man hade moppen. Och nu har jag försökt att göra klart svenska redovisningen för imorgon men det går trögt! Bra planerat sofia, gör inte ett skit på lektionerna och sitt sista kvällen med skiten istället! Mycket bra, är stolt över mig själv! Kommer att gå åt helvete men de kanske jag kan leva med.

Imorgon blire ingen träning för indie, hon blev tillräckligt körd på kurserna som var idag, så imorgon får hon vila! Så istället för att pyssla med henne så ska jag göra en massa skolarbete och sen ska jag jobba! Mina elever ska skriva teoriprov och köra ett körprov! Är typ bara 3 gånger kvar utav den här terminen nu, fort gåre!

Älsklingen är här just nu, ååh vad jag är glad! Ska mysa med honom nu<3

God natt på er!


Gammbild, men världens finaste!

trött i ögat :(

Tiden har flygit iväg för mig ikväll, känns inte som att klockan är såhär mycket! Men iallafall så äre snart dags för att gå och sova, åh vad jag längtar! Är trött! Har nyss pratat med min underbara älskling, han kommer hit imorgon som vanligt. Åh va härligt!<3

Imorgon har jag vanliga lektioner till 13.30 och sen ska det vara någon föreställning. Efter det ska jag,linda och carro dra in till friskis och svettis å hurta! Härligt.
Efter det så har jag mycket skolarbete som ska göra, gäller bara att ligga i! Hörde att min engelska lärare ska sätta betyg nästa vecka :O otroligt vad fort tiden går!
Btw, såg ni på mamma byter bo som var ikväll? Min kompis Myra var med! Umgås med henne väldigt ofta på skolan så det kändes ganska konstigt att se hon på tv. Awesome var hon iallafall som vanligt, knasgumman min<3 Ska be om hennes autograf imorgon fan ;) haha nemen!

Ska duscha nu, sen göra mig i ordning för att sova!

Har verkligen världens finaste pojkvän <3

pappa!<3

Måste säga att min pappa är AWESOME! Jag är inne på min 3dje ponnytravsäsong. Han har skjutsat mig till alla tävlingar (då jag inte åkt med någon annan) Och nu har han mycket att göra i helgen, och de va nära att jag inte skulle ha möjlighet att åka till östersund, ha frågat runt men de är ingen som kan. Pappa sa nej först då jag fråga om jag kunde få skjuts. Men då säger han såhär senare "kan ingen annan skjutsa så kan jag göra det den här gången med" TACK PAPPA DU ÄR BÄST :D Var så jävla orolig över att de inte skulle bli något alls! Åh jag är en glad tjej nu! Ibland är föräldrar bara bäst!


Bara för det så lägger jag upp en bild på finaste exot, en sköthäst som jag hade för typ 2 år sen! Go gubbe dä!

<3

Jävlar vad jag har varit inaktiv, sorry för det! Och nu vet jag inte ens vars jag ska börja.

Lördag: Jobbade på v75 hela dagen i restaurangen. Jäktigt som fan, var typ överallt! Hade dö ont i kroppen efter det. For hem och käkade, sen kom robin helt random! Hämtade upp mig och sen for jag och hämta dricka å då for vi på fest i kornsjö. De va fan ös. Så jag tillbringade kvällen där trots att jag var utarbetad!

Söndag:
Mådde ovanligt bra, härligt! For te max och käka lunch, sen te stallet och körde indie. Efter det så såg jag och robin på hockeyn och sen gick vi och la oss <3

Idag: Skola, prov i hemkunskap. Gjorde kokos kyckling med jordnötssås. Blev mycket omtyckt av HK lärarn, hörde att hon hade pratat med andra lärare och sagt att jag och linda hade gjort väldigt bra ifrån oss och att hon var imponerad. Skills man har alltså! Vi är bara för awesome, MVG barn! Hade simmning sista timmen, helvete va drygt de va! Pinsamt va dåligt man gjorde ifrån sig! Var typ död efter den 6e längden (och vi skulle simma 60st) Men de gick. Va bara att fara till stallet på direkten efter det och sela på indie och fara ut i ett snabbjobb. Alltså jag var så oerhört nöjd över henne idag, hon va så underbart fin! Var inte het alls utan gav mig det jag bad om bara. Sprang på rekordet gjorde hon oxå, kanon ponny är hon alltså! NÖJD! Längtar tills på lördag, då ska jag starta henne i två lopp och Frodo Bagger i ett lopp. Va dö längesen jag körde han! Ska bli kul, han gick under rekordet idag så han är i form! Ska bli spännande på lördag, hoppas på fina lopp!

Nu sitter jag och kollar på tv och tänker ringa till min älskling!

Tittar tv!

Sitter på röven å glor på bonde söker fru. Underhållande? Nej. Har skit tråkigt! Men något som gjorde mig på topp humör är att älskling kommer HIT! Seriöst, han är på bio nu med ett par kompisar sen ska han skjutsa hem dom till sidensjö och sen fara hit. Han är ba för underbar! Så jag ska få sova med han i natt, ååhå va nöjd jag är <3 Min pojke är awesome!

Blir sista inlägget idag, ska gosa med min pajk så ja kan inte uppdatera!! <3

träning!

Lilla jag har varit hurtig som fan idag. Drog te friskis med några kompisar idag efter skolan, ha varit gratis inträde på gymmet den här veckan, och nästa vecka ska oxå vara det. Så då passar man ju på! Det va dö härligt iallafall, älskar att känna att kroppen jobbar med alla muskler. Känslan efter man har tränat är oxå skön, nyttig och duktig känner man sig då!

Nu ska jag blanda dipp och skära upp gurka och morötter, göött de ska bli! Blev jätte sugen på det då jag var på affärn nyss. Nomnom :D

Händer inget speciellt ikväll, ska ladda inför imorgondagen då det är V75!


Rull i hagen!

blondjävel!

Ligger i sängen och ska alledes snart sova men slänger in ett inlägg innan! Just nu är jag riktigt blond alltså. Blekte mitt hår en grad idag, va less på min färg. Jag tycker att det blev liite för blont, alltså det är inte vitt men jag vill vara lite mörkare bara. Men så farligt äre då inte tycker jag! Ha fortfarande lite guldaktig ton kvar i håret, så länge den är där så är jag nöjd. Vill fan inte se sönder blonderad ut! Men ska kanske exprimentera lite mer med håret senare, vi får se vad jag hittar på!

Förutom det så har jag och robin ätit glass och varit i sidensjö. Men han är inte här hos mig nu tyvärr (det suger!) han ha praktik imorgon som vanligt så han kunde inte stanna. Och både han och jag ska jobba i helgen så vi kommer inte att träffas på ett tag. Fast.. jag åker nog dit på lördag kväll! Iallafall så har jag varit förbi på solängskrogen en sväng och kikat, jag ska vara lite "allt i allo" person där på lördag! Så de bli ba kung, kommer att bli stressigt men de får man stå ut med! Bara längtar tills lönedagen nu alltså, klirr i kassan :D

Nä dags att sova! God natt!!

Robin Holmér<333

-

Åh nu har man varit igång hela eftermiddagen, duktiga jag! Just nu har man verkligen en skön känsla inom sig, får alltid den då jag gjort vettiga saker! Och kroppen skriker efter sängen! Indie var riktigt lugn och fin idag, skönt att hon har sånna dagar oxå haha. Var dö härligt att fara ut, perfekt väder! Nu har hon iallafall fått knäkappor, de visade ju sig att hon behöver det endå! Hennes knän är så grymt småa så hon är tvungen att ha shettisknäkappor, gulligt! Nästa start blir troligtvis 21 maj i östersund, långt att åka men de är det lätt värt!

Nä nu ska jag slänga in mig i duschen och göra mig klar för sängen, sen gosa med min underbara pojke <33

God natt på er!


töört inlägg

Sitter och tittar på family guy och väntar på min pojke! Han kommer när som helst, längtar!
Har inte så mycket att skriva idag, ha varit en tråkig dag. Det har typ inte hänt något alls.

Imorgon har jag nationella i matte. Känns inte bra men ska försöka göra mitt bästa, vad mer kan man göra lixom? De får helt enkelt gå som det gå! Skönt att man slutar tidigt iallafall, efter skolan far man till indie och tar ut henne på en motionsrunda!

Ha inte så mycket mer än så att skriva idag, känns faktiskt riktigt tråkigt!


Äntligen kan man blogga!

Ögonlocken är tunga som bly och jag mår dåligt då jag inser att jag måste duscha,tvätta, och göra mig klar för sängen. Det känns så otroligt drygt. Den här dagen har gått fort endå. Blev så lättad över att jag fick vg på b-delen på nationella i engelska. Trodde på riktigt att jag skulle ha IG, kändes inte alls bra! Menmen, bra gick de å jag är nöjd! wohooo ;)
Något annat som gjorde mig glad idag var indie. Körde intervaller idag, kasst underlag på ena sidan av rakbanan. Men endå så gick hon hyffsat 1.10/500m, på andra sidan av rakbanan så gick hon bara ännu bättre! Travade jätte bra bak och sprang på rekordet, duktiga ponny! Kändes så himla fin. Trots att den delen av rakbanan inte heller var riktigt super (men den va bättre än den andra sidan, den andra sidan var riktig skit) så gick hon på bra idag. Är nöjd som tusan!

Längtar tills jag får sova, kommer att somna på 10 sekunder! Men robin är inte här så det kommer att bli tomt i sängen. Tänk att han kom hit igår bara för att sova med mig, och han bor ju en bra bit ifrån mig så det är drygt att åka! Så gulligt av honom, han skulle inte ens till skolan idag. Han hade praktik i sidensjö, men endå så for han hit bara för att få va med mig! Sött eller vad!



Värmeskydd (Y)

Nu ska man snart äta grillat och sen he sig på moppen till älsklingen! Jag har hunnit med att gå på stan idag, va tvungen att införskaffa värmeskydd för håret! Var faktiskt akut! Haha känns bra att ha en ny som inte är helt mosad.



Och indie får vila idag för jag ska köra hon imorgon och på måndag då det blir intervaller. Imorgon kör ja ba lite lugn motion så hon inte är super het på måndag. Hon har gått på rätt så mycket kurser nu i veckan så lite vila skadar inte.

Nää nu måste jag he mig ifrån datorn! Ha en bra kväll, kommer nog inte att skriva mer idag! :)


max!

åååh skrev ett långt inlägg men råka komma åt en knapp så allting försvann ;( Så nu orkar ja inte skriva så långt!
Vaknade runt 10, låg i sängen läääänge å ba myste å prata med gubben min! Vi fick en brilljant idé, ingen av oss orkade laga lunch så vi for te max. Och jag var ju där igår så jag beställde bara lite strips och chili cheese, göött varne! Iallafall så blev gårdagens planer lite ändrade, vi snurrade runt lite överallt i övik. Först i stan, sen i bjästa där vi hämtade upp joel, va inne på hålan oxå men där vare tråkigt. Sen for vi in till stan igen, mötte upp kallin som tog körkortet igår! haha han va lite ledsen för att han hade bleve dragen av en gammal ford! hahaha stackaarn! Aja, vi snurra bort till arnäsvall fram å tbx och sen till parkeringen som är vid barnenhus! Där stog vi ett bra tag och kikade på bilar å surrade med folk. När jag höll på att dö av trötthet så skjutsa vi hem joel och for hem å hämta grejer. Läskigt att källardörren va öppen då jag kom hem, och jag hörde typ nå ljud på övervåningen så de va creeapy! Hatar sååånnt, äckligt! Iaf så sov vi hos mamma, robin kan inte ställa bilen hos pappa. Han ha ju hårdvaxa bilen så när katterna hoppar upp på huven så repar dom den för att dom halkar hela tiden. Jobbigt! Blir så arg på mina små odjur, dom kan hoppa upp på pappas sambos sletna toyota istället! XD

Vad ska man göra idag då? Pappa ville att ja skulle byta däck på gamm volvon men ja orkar inte deeeee! Tar ju tid vafan XD Och de är tråkigt. Ska iallafall ta moppen te robin ikväll, enda planen jag har för idag! Kanske svänger förbi stallet oxå innan jag far dit.

adjö för en stund!

:)

Sitter och ser talang med familjen just nu. Idag har man varit i stan på komtek eller vad de heter. Va där med klassen och höll på med lite olika energikällor å sånnt. Efter de har man varit i stallet å kört poppan, pigg utav bara satan var hon och hon ha vilat 1 dag! Helt otroligt, hon har aldrig varit såhär pigg förut! Och hon var så pigg under hela turen, energin tog aldrig slut. Men sen sista biten hem så lugna hon sig, tur för mina armar va fan döööd! Hon blir verkligen på tårna nu då tävlingssäsongen är igång! Efter jag gjort iordning henne för kvällen så for jag hem och lagade mat, blev uppskattat! Är nöjd.

Nu har älsklingen nyss kommit och vi ska iväg på ica en sväng för att köpa lite tjockis grejer haha!

np

ÅÅH sitter inne å håller på att bli galen, de är bra väder ute och jag vill ute och köra moppe! Helt sjukt va sugen jag är på det nu. Men jag måste hålla mig inne och göra klart ett fysikarbete som ska in imorgon, ha nyss börjat på de.. BRA DÄR SOFIA!

Iallafall så ha dagen varit chill som fan, Slutade 9.50 idag! Hade nationella i matte, gick ju jätte bra. ELLER? Faaans jävla skiiiit, måste ha failat hårt! Kändes inte bra för 5 öre iaf! Vill inte ens veta hur de gått..Efter det så gick jag hem, sen kom älskling och hämtade mig och då drog vi på någon ny restaurang på sjögatan (kommer inte ihåg va den hette) åt lunch där med ingrid,mattias och kent. Go mat som satan ha dom, ungsbakad pizza! kärlek på den! Blev så otroligt förvånad över att jag kunde få ner så mycket mat i magen, blev typ aldrig riktigt mätt trots att jag åt ganska mkt. Brukar ju bli mätt såfort jag ser maten i vanliga fall! Märkligt! Efter det så dumpade robin mig här hemma för han skulle fara och jobba :( Dumma jobb, fan att robin och jag alltid ska ha så knepiga jobbtider. Då han jobbar så jobbar inte jag och tvärtom! De suug :O Men vi hinner ju vara med varandra endå och det är ju huvudsaken!<33

Onödigt inlägg!

Har inte orkat blogga på 2 dagar, eller ja robin är här så jag är upptagen! <3 Vet inte om jag har nå kul att berätta, ha haft grafitti idag i bjästa. Det är väl de enda speciella, annars har dagen varit typ normal. Indie skulle gå provstarter på kursen ikväll så jag körde ingenting idag. Jobbat har man gjort och nu sitter man hemma i soffan alledes ny duschad. Ska mysa med älsklingen nu framför tvn, sen blire sängen!




fin bild, ba så synd att hon ska bryta liiiitegrann! >__<


awesome!

Sitter hemma och håller på med skolarbete, eller jaa jag ska börja med det! Robin klarade körkortet idag, ååh så awesome han är! Så nu har man en privat chaffis ;) haha nämen passagerarsätet fram är reserverat för min röv! Sådetså! Och min moppe är klar nu, min frihet är tillbaka! Hämtar den imorgon ;)
Och min skyddsväst som jag beställde för en vecka sen har kommit, awesome det oxå! Slipper klumpvästen, hatar att ha den på tävling för de ser inte snyggt ut någonstans! Såå de här är en bra dag!

Umåker

Ha satte ner arslet i soffan nu och är så himla trött! Dagen har varit riktigt lyckad. Indie gjorde de himla bra idag.

Första loppet så blev vi 3a på 2.17.6 (hennes rekord är 2.16.4) Hade ledningen hela loppet tills upploppet kom. Hon sprang riktigt bra! Andra loppet så blev vi 4a på 2.18.0! Blev störd 2 gånger i det loppet, var en häst som vek ut då vi låg på utsidan av honom, första gången så gick de som tur var bra. 2a gången var på upploppet, vi låg 4 i bredd och den hästen bröt ut igen. Höll på att gå illa men de gick bra, indie blev störd och föll då i galopp och tappade lite. Men va riktigt nära på att ta 3e platsen på upploppet, skiljde inte mkt!
Tog ju bort bootsen bak, och endå så sprang hon så fint! Känns riktigt härligt ;) HON ÄR GRYM!

Nu ska jag gosa med mitt födelsedags barn, 18 jävla år idag! Gammgubbään! Å körkortet ska han fan fixa imorgon a, han ha både uppkörning och teori ;)

RSS 2.0