Startsidan      Kontakta mig     

pluggdag

Blev att vara hemma idag för jag måste sitta med matten och komma igen, är fortfarande inte ikapp. Blev ju efter som fan då jag började 1 vecka efter alla andra. Så jag ska tillbringa hela dagen med en massa plugg.
Igår körde man ju eliten, de gick jätte bra men han är fortfarande väldigt försiktig och lite rädd, det är mycket tittande. Måste sitta och prata med honom för att lugna han. Han måste ha blivit riktigt rädd då han for med mig för så här va han inte innan, visst han va tittig då oxå men inte såhär mycket. Men vi mötte johanna med sina silverelever och då hängde vi på dom, och då blev han ju lugnare. Jag tycker att det gick riktigt bra, han skötte sig bra och han blev bara bättre och bättre ju mer vi körde. Idag ska vi ut på slingan, det var där han stack i torsdags. Vi kunde inte fara dit igår för det hann att bli mörkt. Så vi får se hur det kommer att gå!


bjur på en gammal bild!

robin ha bleve galen!

De är sant, igår satt vi i min säng och mös, ja hade en b&j som ja smaska på.

R- Om jag får smaka så får du en grej av mig sen
S- Vad äre då?
R- Du får se om jag få smaka
S- hmmm... njaaa...
R- hääpp, skit i de då.. äruu säkeer på att du inte vill?
S- Okej dååå
R- Titta under sängen..
S- wtf, nää ja våga inte :O
R- Göre

Och vet ni vad jag hitta där? En helt ny dator! Blev helt förvånad alltså, och glad! Men sen då jag fick höra vad den kostade så kunde jag inte ta emot den, liksom han hade sönder min lilla som gick på typ 3000 och i skicket som han var i då han dog så var han kanske värd 500kr. Alltsåå fatta att han gick och köpte en dator te mej, så jävla gulligt!


ja leev

kommit hem från skolan, vet att jag borde göra matte men jag tänkte bara slänga in ett inlägg nu. Kommer inte att hinna ikväll, såå nu vet ni att jag är vid liv iallafall. Igår tävlade jag i östersund, och det gick riktigt åt helvete. Indie kändes så jävla bra i början av loppet, förstod inte vad det var med henne för hon travade ruskigt bra. Kändes verkligen som att jag kunde få en riktigt bra tid, men då i kurvan så börja bakbenen att studsa som alltid, och hon blev ofokuserad. Så fort det kom upp hästar på sidan så blev hon nyfiken på dom istället. Travet blev ba dåligare och dåligare och för att inte orsaka en diskning så höll jag henne hela vägen på upploppet så hon joggade in i mål. Hon va verkligen skit känslig sista 300m.
Så vi blev sist på 2.28, nöjd över att vi inte blev diskad iallafall. Nästa gång ska jag pröva gummitutor på hon, hon hör för mycket än fast hon ha bomull och huva. Det är så himla synd att hon inte kan ha boots bak utan att få skav. Hon skulle nog trava skit bra med dom på! Måste lösa det på någotvis.

Nu ska jag göra matte och sen ska man till stallet å köra elit en sväng!

nöjd som fan!

Ha precis kommit hem från stallet, de gick så himla bra på jobbet idag. Mina elever var himla duktiga idag, de känns verkligen roligt att jobba på min kurs! Innan jag for till stallet så va jag med lottie och matilda, vi åt ben & jerrys och va helt galna. Det är typ en vanlig eftermiddag för oss, man ba känner hur det spårar ur och man blir helt flum. Men de är så det ska vara ;)

Jag var så himla nöjd igår alltså, elit ha blivit en helt annan häst efter raspningen. Han är så mjuk och fin i munnen nu. Så det känns jätte bra, jag ska köra motion med honom nu och lite senare ska jag börja vässa upp han lite. Det blir kanske tävling på bergsåker, men vi ska inte ha för bråttom. Förutom att han ha blivit bättre i munnen så är han en helt annat häst i övrigt också. Jag ha hållit på med lite ledarskapsövningar och han har fattat direkt vad jag menar. Han är så otroligt lättlärd, är så imponerad.

Nu ska jag träna på engelska och tyska glosor, kan inte förstå att det redan är torsdag imorgon!
De är awesome :D


<3

kort dag

Älskar tisdagar, slutar 12.15 då och det är så underbart skönt! Först har vi matte i 90 minuter, efter det så äre rast och sen ha vi svenska i 55min och sen ha vi fysik i 75min! Såå nu resten av dagen ska jag göra en hel del skolarbete, inte det roligaste men det måste ju göras.


ny vecka!

Hej på er! Tänkte uppdatera nu men bara lite snabbt. Idag har man haft en helt vanlig skoldag, tycker att dagarna går rätt så fort. Efter skolan så ökade tempot inte så mycket, gosa med robin och sen åt man middag. Sen for man till elit och mocka å gav han mat. Påtal om honom, han smet i lördags igen. Antagligen så har han tråkigt och känner sig ensam så då sticker han och sen far han in till någon annan häst. Så nu är strömmen äntligen fixad och sällskap ska han få den 1 oktober! Så det känns riktigt bra. Imorgon ska han få komma ut första gången sen han blev raspad, hoppas att det blivit någon skillnad! Känner på mig att han kommer att bli jätte glad över att få komma ut.
Om ni undrar varför jag inte skriver så mycket om indie så äre för att jag inte kör henne så ofta nu då det är så mycket kurser. Btw så ska vi tävla på söndag i östersund, hon ha inte blivit snabbjobbad eller gått intervaller på jätte länge så det kan gå hur som helst!

Nu ska jag se på tv! :)


min ögonsten <3

:)

Go kvääll på er!
Sitter å glor på tv med älsklingen, rätt så skönt faktiskt. Idag ha jag varit hemma från skolan, for hem redan 12 igår för att ja va så dålig. Är fortfarande inte helt 100, men jag känner mig inte lika hängig idag. Såå idag ha jag bara tagit det lugnt, va till stallet nyss och tog in eliten. Blev lite träning på gången idag eftersom att vi har lite problem där. Han ha svårt för att stå stilla och även att flytta på sig när jag ber han om det. Det gick väldigt bra faktiskt, övade på att flytta bakdelen, på slutet så kunde jag knäppa på fingrarna så flyttade han sig åt sidan! Kommer att träna på det nu ett tag framöver. Ska även börja göra lite andra övningar med honom. Han blir inte körd nu på några dagar, han blev raspad i onsdags så vi ska först fixa ett nytt bett, äppelbett blire! Och jag gissar på att royal inte ha det hemma så det tar nog ett tag innan vi får det. Nu ska jag fortsätta att mysa, imorgon ska jag släppa ut elit och sen göra lite övningar med honom, sen blire plugg! Å på kvällen så ska madde komma hit, btw så va hon här i onsdags, awesome!

-

Hej på er. Jag ha precis klämt i mig en alvedon, ha dragit på mig en förkylning. De känns surt för jag ha inte tid med sånnt nu när jag går på natur. Iallafall så slutade jag tolv idag och då gick jag,Matilda och lottie till waynes och gjorde lite skolarbete. Efter det så blev det stallet, eva skulle kolla på elit idag. Han ha dom senaste dagarna inte varit sig själv, i söndags så reste han sig ordentligt då jag skulle stanna honom när vi va ute och körde, jag va helt säker på att de va något fel i mun på han för så där har han aldrig varit. Och så var det, han va vass i mun och det är nog några 3 års tänder som spökar. Så imorgon ringer vi veterinären. Dessutom så va han fräsch i kotan som vi blistrade förra veckan. Så jag är jätte glad över att vi hittade felet på en gång och att han inte ha ont i benen längre. Nu ska jag göra i ordning mej för sängen. Om jag är frisk imorgon så ska madde komma hit och sova, ha längtat så efter henne :)<3

ja leev!

Vet att jag är dålig på att skriva med det är så mycket som händer på dagarna så jag hinner inte riktigt. Sen så har jag inte alls någon lust att sitta vid den datorn jag har nu, den hänger sig var 10:e minut så att man måste starta om den. Och hänger den sig inte så blir grafiken helt störd. Hoppas att ni förstår mig!
Idag funderar jag på att sätta upp en konbana på körplanen och ta med mig elit dit. Vill få han lite mjukare, öva på styrningen och lite sånnt som kan få honom att tänka ordentligt. Ska även pröva att sätta gummiplattor på bettet för jag tror att det är pytte lite förstort och det kan nog vara det som stör honom lite.

Senare ikväll så ska jag fara te sidensjö, woho :D

sen uppdatering

Oj, såg nu att inlägget som jag skrev igår inte blev publicerat. Aja! Vad kan man säga om den här dagen då? Ha varit på skolan såklart, känner att det är ganska högt tempo i ämnena. Men jag är så nöjd över att jag faktiskt hänger med på lektionerna trotts att jag är trött eller hungrig. Jag hoppas att det håller i sig länge! Efter skolan så for jag te själevadskolan och hämtade en tavla som jag gjort som mamma ville ha. Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar den skolan lite. Alltså nu när man tänker på alla roliga raster man haft å alla dumheter man haft för sig, alla trötta och flummiga stunder, alla konstiga lektioner man haft så saknar man det lite. Iallafall så träffade vi lite lärare där och sen for jag till matilda å va där en stund. Eliten blev igenom kollad idag, han va jätte klar i hela kroppen men liite öm i höger fram kota. Jag blistrade honom, men eva som kollade igenom honom tyckte att det var så lite att blistringen kanske inte ens tar. Såå det känns ju bra att det inte va några större fel! Han blev även körd idag, utan dövat. Från början va han ju rätt så fjantig, han reste till å med då vi skulle över vägen den lilla tönten. Men sen blev han lugnare och lugnare! Är nöjd över honom. Nu så ska jag plugga tyska glosor även fast ja inte orkar alls!

Då var det färdig jobbat för idag..

Då var det färdig jobbat för idag och travskolans hästar + min egna är intagna och fodrade
Det är ju rätt så sjukt vad helgerna går åt, man hinner nästan inte ha helg ju. Idag har jag varit i stallet hela dagen, helt otroligt vad tiden går fort. Nu ikväll vet ja inte vad man ska hitta på, blir väl stan igen skulle jag kunna tro!

och här kommer lite fula bilder på världens snyggaste <3









<3

barnensdag

God morgon på er! Jag har nyss varit och släppt ut travskolans hästar, jag har stalltjänst den här helgen. Senare idag så ska man ställa upp på ett barnkalas. Så jag ha ju lite att göra, ska ta in hästarna efter det sen oxå.
Igår kväll va man på barnensdag, va rätt så mycket folk överallt i hela stan. Jag och robin for dit och snurra med bilen och sen träffa jag på matilda så då va man med henne ett tag. Jag va så grymt trött men de va faktiskt värt att fara dit! Va däremot inte inne på nöjesfältet så mycket, va typ mer ös utanför det.

Nää nu ska jag ta och göra något vettigt!

:)

Allting ha gått så himla bra idag. Är nu inskriven på nola. Så nu känner man sig så mycket gladare, särskillt då man får träffa massor av kompisar hela tiden. Man blir på så mycket bättre humör. Jag hann att vara med på en tyska lektion och sen vare klassens dag, volleyboll i villaparken. Men jag,lottie och matilda va bara där en liten stund sen for vi på UH och träffa sara. Efter det så träffa jag även Emelinda på torget, en klasskamrat från park. Satt i stan någon timme med henne och sen for jag på möte på travskolan.
Kommer att jobba 2,5 timme på onsdagar och 3,5 på söndagar. Jag hoppas att det ska funka! Fortsätter som skötare på indie men det kommer att va rätt så mycket kurser i höst så jag kanske inte kan köra hon lika ofta som förut.
Såå det var lite om det! Nu ska jag duscha och gå å lägga mig, klockan ringer 5.00 imorgon för jag ska hinna ta ut min pålle! Känns jävligt tufft för jag är så grymt morgon trött, men de är bara att gilla läget.

God natt på er!

jag kom in!

Dålig uppdatering igen, men robins dator som jag lånar just nu är helt cp! Så jag har ingen lust att sitta vid den längre. Klockan 10 så ska jag vara hos syon, ha nu skrivit in mig på natur. Fyfan, vad har jag gett mig in på? Det kommer att bli tufft men i slutändan kanske det är värt det. Wish me luck!

Igår körde jag elit som vilat i två dagar och stått inne hela dagen igår för att hans hage inte var lagad. Han skötte sig riktigt bra, vi körde utan sällskap och det har vi inte gjort på länge. Så jag va dö nöjd! Efter det så fixade jag hagen och jag skulle bli överlycklig om han håller sig inne idag. Det finns ingen ström i trådarna för de är nå fel på agregatet, såå vi får se om han är kvar då jag kommer ikväll.

Nu ska jag möta upp linda och fördriva tiden tills det blir dags för nola. ÅÅH fyyfan va läskigt det här känns :D

RSS 2.0