Startsidan      Kontakta mig     

dags för ett nytt år igen..

2011, ja vad ska man säga om det här året? Jag kan faktiskt säga att det här har varit en utav dom bästa åren. Jag har fått varit med om roliga saker, träffat nya människor, lärt mig mer om mig själv och mina misstag.
Årets ponnytravsäsong har varit skit rolig. Det har gått väldigt upp och ned. Det gick super i början av säsongen, mindre bra i mitten och sen vände det i slutet igen. Men jag är väldigt nöjd över mina tävlingshästars prestationer. Jag är även nöjd över mina egna prestationer, har utvecklats så enormt mycket. Nästa år så ska jag och elit briljera på banorna, och förhoppningsvis får man låna fröken indie i något lopp. Ska även passa på att önska hennes nya kusk ett stort lycka till! Är så himla säker på att du kommer att få lära dig en hel del nytt och att ni två kommer att få skit kul där ute på banorna.
Sist men inte minst måste jag tacka alla som gett mig stöd och trott på mig!
Och ett stort tack till mina föräldrar som alltid ställer upp för mig oavsett vad det än gäller!
Hoppas att 2012 blir minst lika bra som 2011!
Nu har jag sagt mitt, gott nytt år på er allihopa! :D


höhö :3

Tjoho!
Tjuvlånar brorsans dator en stund nu på kvällen, hehe.
Jag for till sidensjö igår, såå underbart. Fast vi hade ingen mottagning på mobilerna, de sög ju men lite senare på kvällen så kom den tillbaka. Gjorde lite allt möjligt där borta, va hos jesper (en granne te robin) gjorde lite matte, duschade, och självklart bleve mys med älsklingen. Idag så vaknade vi typ halv elva, for te stan och lämna tillbaka mina byxor och robin köpte någon grej på microshop. Sen käka vi lunch å sen skjutsa han mig till stallet.
Körde eliten, jävla skit underlag det är just nu alltså! Halt, hårt och jävligt! Trotts att dom grusat så vare halt, trodde de skulle gå åt helvete ett tag då vi skritta nerför en backe, bakhovarna fick inget fäste alls. Usch! Men gubben skötte sig bra, lite nervig i början som alltid men lyckades slappna av till slut. Däremot så blev han skit rädd då travskolan körde något lopp med sina hästar på banan, vi kom på en stig som är brevid banan, hästarna kom bakifrån och elit ba gjorde en piruett typ, ja ba fattade ingenting haha, muppunge!
När ja selat av honom å allt så fick jag värsta iden, jag var ba tvungen att pröva att sitta på han. Hängde först med kroppen över hans rygg, fick ingen reaktion. Sen tog jag pallen och satte mig på han, ingen reaktion där heller. Tog på hans rumpa och på bogen å allt, ingen reaktion. Skulle va så intressant och rida på han någon dag bara för att se om han vill ha av mig eller om han inte bryr sig. Kan bli ett spännande projekt ;)
Nu ska jag göra lite matte innan det är dags för att sova! :)

LÄNGTAR!

IN FLAMES DEN 24 FUCKING APRILOOO :D ÖS!

julhelgen är över..nyår nästa!

Tänker börja med att säga att den här julen var den bästa på länge faktiskt. Ha fått spendera den med trevligt folk!
Jag och Robin började med att fara och släppa ut hästarna, inte robins favorit grej men han brukar vara snäll och ställa upp på sånnt. Efter det så for jag hem och duschade och sånnt, sen for vi till holmen där hans pappa bor. Vi var där i typ 1 ½ timme och surrade å gick ut med deras hund Dolly. Efter det så bar det iväg te brynge där min kusin och hans familj bor, mamma och brorsan var också där. Där blev de frågesport och julklappslek, det var riktigt kul måste jag säga haha. Man fick sig mååånga skratt! Och självklart såg man på kalle anka, det är ju ett måste! Det var många minnen som dök upp, har typ spenderat halva min barndom i brynge!
Då klockan blev 4 så drog vi iväg te robin där det blev julmat, muuuma! Sen öppna vi julklappar och såg på karl bertil jonsson vilket också är ett måste på julafton! Resten av kvällen tog vi det lugnt bara, såg på film å chillade.
Fick awesome julklappar i år, måste ha varit snäll ja!
silverschampo
schampo
inpackning
sminkborttagningstussar
body butter
lovika vantar
ett par jeans
trosor
en jetset klocka
ljus
en handduk med mitt namn på
en nessecär med mitt namn på
en stooor tekopp med en te påse i
och sist men inte minst, en hel del pengar! :D
Jag gav bort lite oxå..
Bokstäver man sätter på väggen te mamma
En skärbräda till pappa
Ett ölglas som man lägger i frysen och bakistabletter te brorsan
En COD MW3 keps te robin
Ett ljus till robins mamma
Ett amigo täcke till elit
Sen har jag två presenter kvar att ge bort, kan inte avslöja innehållet här då jag inte vet om personen brukar läsa min blogg! ;) Men hur som helst så vart alla mina julklappar väldigt lyckade!
Hoppas ni haft en bra helg!

tjuvöppnar julklappar!

hallå på er!
Det är dagen innan julafton och jag sitter hos mamma och öppnar lite julklappar.
Idag har det inte blivit mycket gjort. Firade min och robins 2 årsdag igår, fattar ni två år!!? Tiden går så himla fort, känns som att det var igår då jag och robin satt i hans epa och fjärilarna var som galna i min mage. Två underbara år har det varit iallafall. Robin bjöd mig på mat på Il Romanos, sen for vi till bjästa och surrade med folk.
Natten spenderades i sidensjö hos min älskling! Så idag vaknade vi 11.40, utvilade! Sen bar det av hemmåt, for te stallet tog in lill gubben min. Han fick även en julklapp, ett amigo stalltäcke blev det! Satt fiiint!

Nu ska jag mysa med familjen, imorgon ska man ut med hästarna och sen ska jag och robin fara och hälsa på släktingar

Hinner nog inte att skriva imorgon så jag får önska er en riktigt god jul!


snart lov!

Hej!
Sitter i soffan och känner mig rund å go, ha proppat i mig mat, tårta och fika! Pappas sambo fyller år idag så vi har haft främmande och firat henne. Innan det så sprang jag runt på stan en sväng, köpte årets första julklapp! Och sen hårspray,hårsnoddar,koksaltlösning till mig själv + hämtat ut ett paket!
Nu är det bara några dagar kvar tills jag går på jullov! UNDERBART! Imorgon så har man kemi och biologi och en halv fysik lektion och sen ska man se på årets nola revy som några utav lärarna på skolan ska medverka i. Det är någon tradition här. Sen ska jag köra eliten, å efter de dra man hem å sen te nola för att kika på nif natta, oxå en tradition på skolan då man har en volleyboll turnering på natten. Jag ska inte medverka (är bollrädd) men ska titta på.
Fy vad jag babblar på om massa onödig information, men jag har inget sådär super intressant om att skriva om!

julshow eller nåå ;)

sitter nere i källaren som är svin kall och skriver röven av mig. Har ett tal imorgon! Ska hålla tal om Dave Pelzer, ni vet han från pojken som kallades det? Man ska hålla ett tal om en förebild och han kunde inte bli bättre! En så otroligt stark människa som har lyckats gå vidare och skaffat sig ett meningsfullt liv trotts det han varit utsatt för. Tycker att alla ska ta lärdom utav honom!
Är så jävla trött alltså, har varit på lucia show med lill bubben min. Hann inte att blåsa ur han innan vi körde igång men han klarade sig endå, men de va tur att mammsen gick brevid för annars hade det gått åt pipsvängen haha, han ha så otroligt svårt för att skritta sakta och att stå still! Det blev mycket nytt för han, nya läskiga saker att titta på! Efter det så hjälpte jag till med att hålla ordning på alla barn och hästar, sen hjälpte jag och elit till att lasta en kompis ponny som hade fått för sig att hon inte ville gå på buret.
Och nu sitter jag här med en seg dator som ha en störd mus, ont i huvudet som få och hungrig är man! Trött som en jag vet inte vad! Och skolarbetet måste göras, men jag får skylla mig själv då jag låg och myste med robin imorse. Vi orkade fan inte kliva upp ur sängen så vi låg och drog oss i typ 2 timmar haha!

Nä åter till slitet, sov gott allehooop :)


ååh soommmaar! Hade gärna lagt upp en bild från ikväll men ha ingen, men elit va väärst snygg med tomte luva å glitter å skiiiit ;) ni måste tro mig! HEH


pluggajääävel!

ikväll äre plugg som gäller, typ som vanligt då! Tar en liten "paus" nu så man inte blir så jävla less.
Helg imorgon då, underbart. Men tyvärr så ha jag mycket skoljobb att göra, ska skriva en krönika, ett tal och två labbraporter och plugga på engelska provet. Sen ska jag ju göra lite nöjen då, köra elit, va ute å röjja med folk både fredag och lördag kväll om de hinns!

Nä åter till biologin nu, är huuur mycket som helst som ska in i mitt huvve nu!


random bild från en biologilabb :P Tyckte att det kunde passa bra ;)

kväll!

snart dags att sova, ska bara duscha och göra mig klar först!
Den här dagen har varit.. chill! Först lucia på morgonen så då slapp man matten, gratis fika, på svenskan så lyssna man på tal och på fysiken så hade jörgen en genomgång på tavlan. Efter det så for man te UM och skrev ut mer p-piller, hämtade dom och sen for man å körde eliten. Och nu ha man pluggat!
Ska se på tv lite nu och ba ta de lugnt, det ha man längtat efter typ hela dagen. Det är såå skönt att ba få slänga sig ner i soffan och titta på typ 2 ½ men eller nå!


världens finaste <3

kan inte skolan ba.. ge sig snart???

söndags inlägget blev aldrig publicerat, nåja de stog inget vettigt där ändå!
Jag har faktiskt inte mycket vettigt att säga just nu heller. Den här veckan så äre råplugg som gäller, ha biologiprov som är på hela terminen. Så jävla kasst att dom ha samlat ihop allting till ett enda prov, dööööö.
Sen ska jag skriva ett tal om min förebild tills på fredag, och den ska va känd. Ja ha ingen känd förebild?? JOBBIGT. Tänkte ta astrid lindgren men då hade en klasskamrat tagit henne, och hennes tal var så jävla ksaofidsjfjidsgi bra. Det talet hörde hemma på nobelmiddan typ, så nä de bli inge astrid för mig..damn(de va ju en perfekt person att hålla tal om!)

Så om ni vill något så hittar ni mig under alla papper och böcker vid köksbordet,  tack och hej!


lördag (:

Hej!
Orkade inte blogga igår då jag kom hem mitt i natten. Var iallafall i sundsvall på ikea och på bergsåker. Blev mycket handlat på ikea och inte så mycket på birsta city, onödigt att spendera pengar nu innan mellandagsrean!
Blev inte mycket trav på bergsåker iallafall, alltså ni skulle ha sett banan! När traktorn körde harven så sprutade det lera ca 2m upp i luften, det var bara gegga! Så det blev inställt. Det blev god mat iallafall, kalv med potatis! Och efterrätt på de, naamnam. Men jag hade iskalla och blöta fötter hela dagen, inte så värst kul.

Idag har man varit på stallet typ hela dagen. Ska ju vara med i ett lucia tåg, kattis och johanna övertalade mig så det fick bli så. Men gör de för elits skull, så himla nyttigt för honom. Så idag hade vi träning, elit praktiserade som travskolehäst kan man säga, blev borstad och selad av barnen. Gick fiiint. Han va något taggad på träningen och kunde inte stå still alls, blir nog att jag kör honom ordentligt innan uppvisningen.

Imorgon ska man jobba typ hela dagen, ha även två stalltjänster, ska ta förmiddagen i travskolan där de är 9hästar som ska ut, sen äre mitt stall där elit och ville ska ut. Känns drygt! Menmen!

Nää nu ska man ringa älsklingen så vi kan hitta på något!<3


fulis<3

D:

go kväll på er läsaaaare.
Sitter åå äter "tresor" ni vet dom där flingorna med choklad i, ha fan inget annat att äta på så det fick bli dom.
Den här kvällen ha varit hååård, ha varit trött hela tiden! Och inte nog med det så var jag tvungen att göra någon väldigt besviken. För er som inte vet så måste man bli godkänd på kurserna som vi håller i travskolan för att kunna gå vidare till nästa steg. Ha haft en tjej på min kurs som inte kunnat koncentrera sig riktigt, inte tagit till sig det jag sagt riktigt. Hon ligger lite efter alla andra i gruppen. Jag kunde inte godkänna henne, för hennes egen skull. Och det sög verkligen att behöva säga det te hennes mamma och hon, ni skulle sett tjejens ögon. Stora och tårfyllda! Fyyyyyy usch, hoppas att jag aldrig behöver uppleva det igen. Och under hela samtalet så vare jag som talade, mamman sa ingenting och inte ungen heller. Huvva.. Aja de är väl sånnt man måste göra ibland, inte kul men.
Från det ena till de andra så hade man kemiprov idag, vette fan hure gick, kände mig lite osäker. Det är väl bara att hoppas på de bästa!
Ska bli sååå skönt att sova efter en lång dag, första lektionen så hade vi boxning så jag har varit död hela dagen.
Tur att man ha så roliga vänner och kollegor som gjort min onsdag lite lättare!

<3

Känns det konstigt för er att jag aldrig skriver om indie i bloggen?
Den tanken slog mig faktiskt, först så handlade den här bloggen typ enbart om henne, men nu är hon aldrig med. Vi har inte så mycket med varandra att göra nu mera, tyvärr. Det var jobbigt att gå vidare först, men nu senare så har det gått bra faktiskt, bättre än jag trott. Liksom, hon står nästan granne med elit i hagen och jag träffar hon varje onsdag och söndag, jag vet att hon har det bra nu när Eva och Kattis jobbar i travskolan. Jag behöver inte oroa mig för henne, så länge jag vet att hon mår bra så är jag jätte nöjd och kan vara lugn. Det suger ju att man inte kan hålla på med henne som förut, men livet måste få gå vidare. Men indie gav mig 2 fina år, utan henne så hade jag aldrig kunnat skaffa elit heller. Hon har gett mig all erfarenhet jag har idag. Hon kommer alltid att stå mig nära, den saken är helt klar.

en helt okej julkalender och en toppen ponny

måste faktiskt säga att årets julkalender är faktiskt helt okej! Haha de är ju spännande! Men tacka vet ja diselråttor och sjömansmöss, lätt bästa ju. Det var tider!
Idag slutade man tolv som vanligt, for och körde eliten. Han va duktig idag, trotts läskiga saker på vägen så blev det ingen åktur för mig idag och det är bra för mina armar. Förstå vilka muskler man få utav elit, hehe! Men jag hoppas att han börjar lugna sig lite och mognar till snart. Efter jag kört han så fick han massage och ordentligt med ompyssling.
Jag har även pluggat på kemiska bindningar och sånnt som vi har prov på imorgon, ska plugga ännu mer nu! Skulle va så kul om det faktiskt kunde få gå bra på det här provet!

helgen!

har precis kommit hem efter en plugg eftermiddag med lottie! Ska fortsätta lite mer sen, vi har kemiprov på onsdag. Känner mig inte så väl förberedd men jag jobbar på det.
Såg nu att jag inte ha uppdaterat på 5 dagar, ooh. Men det enda roliga som ha hänt var helgen. Om man bortser den där händelsen som jag inte ska ta upp här (jävligt förbannad va man) så var kvällen helt klart lyckad! Fick tillbringa den med de bästa! Var först på förfest och sen så for vi te brux på rocka billy! De va awesomeee!
Synd ba att jag och pappa blev tillfrågade att sitta i solängsstugan och sälja fika kvällen innan. Klev upp 7 på lördagmorgon, kom te stugan och gjorde mackor och sen säger dom att provloppen är inställda, så det var totalt onödigt att vi klev upp. Så man va ju lagomt trött typ redan vid 2 på natten då, menmen!
Söndagen tillbringades i sidensjö med robin! Va såå längesen jag var där så det var skönt att få komma dit :D <3
Nu ska jag kolla igenom bloggar å sånnt, fördelen med att inte ha suttit vid datorn på 5 dagar är ju att man ha hur mycket som helst att kolla igenom :D

RSS 2.0